3 feriefavoritter for de rejseglade danskere

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Danskerne elsker at rejse. Danskerne elsker at rejse.

REJSEGLÆDE: Vi danskere må betegnes som værende et særdeles rejselystent folk.

De fleste danskere kan nok nikke genkendende til udsagnene om, at den danske sommer aldrig bliver helt som forventet. Eller at den danske vinter ikke byder på sne og hvid jul, men snarere sjap og regnvejr.

Danskerne er således særdeles begejstrede for at bevæge sig uden for landets grænser, hvad end det er for at nyde det italienske køkken, dase ved en pool i Alanya, eller stå på ski i de franske Alper. Denne artikel vil give dig inspiration til din næste ferie ved at give vores bud på tre af danskernes ferie favoritter.

1. Solferie i Tyrkiet

Tyrkiet er et særdeles populært rejsemål for danskerne, når den skal stå på sol og varme. Det mest populære rejsemål i Tyrkiet for de danske rejsende er Alanya.

Alanya er en by som oser af ferie og mange af de mennesker, man møder i Alanya er da også andre rejsende. Alanya har i mange år været en favorit blandt de danske rejsende, og en af grundende hertil er, at man får en utrolig høj standard i forhold til prisen, man betaler, når det kommer til kost og logi.

De fleste hoteller i Alanya er nyistandsatte, og de fleste tilbyder ligeledes en international buffet med noget for enhver smag. Udover

Slutteligt er Alanya det perfekte sted at arbejde på sin kulør, da solen nærmest altid skinner i Alanya, og temperaturen i perioder kan blive utroligt høj.

2. Badeferie på Gran Canaria

Næste destination blandt danskernes favoritter er Gran Canaria, og det spanske ferieparadis besøges hvert år af flere tusinde danskere. Gran Canaria er en ferie ø, som byder på et hav af skønne strande, og det lækreste vand til en forfriskende dukkert.

Det er ikke uden grund, at mange danskere har Gran Canaria som deres foretrukne feriemål. Las Palmas og Maspalomas er to af de helt store hits blandt danskerne. Stedet har noget for en hver smag, hvad end man vil dase hele dagen på strandet, nyde den smukke natur, eller genoplive romantikken med en ægte spansk tapas. Ligeledes har Gran Canaria altså noget at byde på, uanset om man er ung eller gammel, og er i sandhed et ferieparadis for alle danskere.

3. På ski i de franske Alper

Grundet det danske vejr er vi danskere særdeles aktive, når det kommer til sommerferie, og flugt til de varmere himmelstrøg, men når det kommer til mere aktiv ferie i form af skiferie, er danskerne også aktive. Med det flade terræn som Danmark har at byde på, er det ikke noget, der giver store sus i maven, hvis man besøger den lokale kælkebakke. En af de helt store vindere blandt danskerne som vil på ski, er Val Thorens i Frankrig.

Val Thorens er et af de bedste skiområder i hele verdenen, og er velbesøgt at folk fra nær og fjernt. Val Thorens har det hele, hvad end man er til lange dage på ski, lange nætter med afterski, eller luksus og afslapning på et af de mange hoteller, Val Thorens har det hele.

Senest ændret Mandag, 30 oktober 2017 17:55

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.