Brexit afskrækker ikke forretningslivet

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
London er den mest populære forretningsrejsedestination i Europa. London er den mest populære forretningsrejsedestination i Europa.

EN POPULÆR DESTINATION: Storbritannien blev endnu engang Europas mest besøgte forretningsrejsedestination i 2017 til trods for beslutningen om at forlade Den Europæiske Union (EU). Det er ikke blot forretningsrejseaktivitet, der trækker læsset, men også møde- og konferenceaktiviteter.

I følge BCD Travels rapport "2017 Cities & Trends Report" var Storbritannien (UK) den mest populære destination for europæiske forretningsrejsende efterfulgt af Tyskland og Spanien. USA, Kina og Indien var blandt de mest populære interkontinentale destinationer.

Placeringerne er baseret på flybilletter booket af BCD Travels kunder i 2017 i Europa.

Udklip

 

 

 

  

London trodsede bekymringerne omkring Storbritanniens planer om at forlade EU (Brexit) og fastholdt sin placering som den mest populære forretningsrejsedestination i Europa. Herefter fulgte Wien og Amsterdam, og derefter Zürich og Paris på listen over byerne i top 5.

LÆS OGSÅ: Pas på med wi-fi 'in the air'

For interkontinentale rejser blev New York igen den destination, som de europæiske forretningsrejsende besøgte oftest, efterfulgt af Shanghai og Dubai. USA står for fem ud af de ti førende destinationer, heriblandt to byer i Californien. Store IT- og højteknologiske virksomheder samt nystartede virksomheder tiltrækker stadig forretningsrejsende til denne stat.

På top 10-listen er også to kinesiske byer: Shanghai og Beijing. Det kan tilskrives de stærke forretningsforbindelser til Kina, som er EU's andenstørste handelspartner efter USA.

LÆS OGSÅ: Pigenavne

Stewart Harvey, President EMEA hos BCD Travel, siger: "BCD oplevede ganske rigtigt en stigning i bookede flybilletter sidste år. Topplaceringen for bestemte destinationer afspejler ikke alene deres vigtighed som forretningscentre, men også deres tiltrækning som møde- og konferenceknudepunkt."

 

Senest ændret Tirsdag, 24 april 2018 08:07

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.