×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Fra Facebook til ferieøen Fuerteventura

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

ET GODT TILBUD: Da nordjyske Myrna og hendes mand Evan sad og kiggede lidt rundt på Facebook, faldt Myrna over et godt tilbud fra Apollo Rejser. Det skulle blive begyndelsen til en  ekstraordinær god ferie på Fuerteventura med afslapning og golf.

Et par fra Biersted ved Aabybro i Nordjylland føler sig ualmindeligt heldige, fortæller de, da Fritidsmagasinet.dk ved et tilfælde efter et slag golf møder dem på Playitas på Fuerteventura. Ægteparret Myrna og Evan Skjelmose er på sportsresortet sammen med vennerne Dorthe og Peder Pedersen.

- Vi havde i flere dage siddet og kigget på tilbud på rejser for at komme lidt væk fra det danske vintervejr, men fandt ikke noget interessant. Så dukkede der en annonce fra Apollo Rejser op på Facebook. Vi ringede straks, og i løbet af et kvarter havde vi bestilt rejsen for os fire venner i kortklubben, fortæller Evan Skjelmose.

Aftalen lød på to lejligheder i aparthotellet, og inden længe tog vennerne glade af sted - væk fra vintervejr - med kurs mod Fuerteventura. Da vennerne ankom var den ene lejlighed dog ikke til rådighed, så i stedet blev de fire tilbudt en luksusvilla lige ved golfbanen.

- I forvejen havde rejsekonsulenten hos Apollo ydet en meget fin service. Det er helt sikkert. Jeg har været 47 år i Nørresundby bank, så jeg ved hvad service betyder. Og da vi så blev tilbudt en luksusvilla, var det jo helt over forventning, siger en meget glad Evan Skjelmose og viser stolt Fritidsmagasinet rundt.

Billede 3 lilleRendyrket luksus
Villaen har da også alt, hvad hjertet kan begære af faciliteter, og det er faldet i god jord.
- Det er meget rart med vaskemaskinen lige ved hånden. Det er vi utroligt glade for. Her er det hele, og vi har kun positive oplevelser her, siger Myrna Skjelmose.

Når de ikke nyder udsigten fra villaen ud over golfbanen og resortet, tager vennerne på ture øen rundt.

- Det bedste ved Playitas er de mange faciliteter, fred og ro, og de flere ture vi har været på i området i lejet bil. I morgen skal vi en tur til hovedstaden på Fuerteventura, da det er 10 år siden, vi har været her sidst.

Men selvom kortklubben slapper af og nyder turen i deres helt eget tempo, har de også været aktive på minigolfbanen.

- Vi blev undervist på minigolfbanen, og det var faktisk rigtig godt. Man går rundt sammen med en professionel træner og får rettet alle småfejlene, forklarer Evan Skjelmose, der er den eneste af de fire, der også spiller almindelig golf.

Mr. golf
En af de professionelle golftrænerer på Playitas er Murdo McCorquodale. Han er som navnet antyder skotte, og er meget gavmild med sine smil. Samtidig er han rolig og tager sig god tid til at forklare, hvilket betyder, at såvel den erfarne golfer som nybegynderen får noget ud af undervisningen.

Bllede 2 lille- Mit job er, at få videregivet noget viden til alle. Og der er stor forskel på dem, der kommer, men det er samtidig udfordring, og det der gør mit job spændende, forklarer Murdo McCorquodale, der er fra Inverness i det skotske højland.

Han ser ud til at have vænnet sig ganske godt til varmen og har samtidig beholdt den friske skotske energi. Kombinationen er vigtig, for inden længe kommer næste hold, der skal have opgraderet deres golfkundskaber.

Golfbanen på Playitas Resort er en 18 hullers bane og er en af Fuerteventuras i alt fire golfbaner.

 

 

 

 

 

Playitas
Der er masser af aktivitetsmuligheder på Playitas for unge og ældre, erfarne og nybegyndere:

 • Gruppetræning
 • Fitnesscenter med væge, cardiomaskiner, nautilusmaskiner, expressway
 • Yoga, Stretch & Relax
 • Outdoor Fitness
 • Vandgymnastik
 • Konkurrencer for alle - løb, aquathlon osv.
 • Vandring Nordic walking
 • Triatlon
 • Guidede cykelture
 • Svømning - Playitas har olympisk pool
 • Dykning
 • Beachvolley
 • Stavgang
 • Bordtennis
 • Minigolf
 • Børneklub med program.

For børnefamilierne er der i højsæsonen endvidere Kids Sports Academy.
I alt er der over 40 forskellige aktiviteter, man kan deltage i på Playitas.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:29

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.