To for én pris – kombiner din USA-tur med Island

Udgivet i Nyt fra rejsebranchen
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

DOBBELT OP PÅ BILLETTER: De varme kilder eller Times Square? Den smukke natur eller storbyens vidunder? Med Icelandair Stopover behøver du ikke at vælge – i stedet kan du kombinere det på din rejse, uden at flyprisen bliver højere.

Alle elsker et godt tilbud, og med Icelandairs sommerafgange får man et ultimativt et af slagsen. Med Icelandair Stopover tilbydes rejsende over Atlanten nemlig to rejser til én flybillets pris. Passagerer kan vælge at blive i Island i op til syv dage – helt uden ekstra omkostninger. Icelandair Stopover er dermed ideelt til passagerer, der både har lyst til at nyde det smukke Island og en skøn ferie i USA.

LÆS OGSÅ: Mellemland på Island og træn med det islandske fodboldslandshold

Siden 1960'erne har Icelandair Stopover bragt glæde til passagerer, der har lyst til at kombinere det bedste af to forskellige destinationer, og opleve mere på mindre tid. Dette er desuden også i tråd med flyselskabets ambition om at give passagerer den bedst mulige oplevelse på deres rejse.

Den nye oversigt over sommerens afgange er tilgængelig fra den 4. maj til den 9. november fra Billund. Hvis billetter bookes før den 30. juni, har passagerer tilmed mulighed for at opleve aktiviteter på Island inspireret af Islands herrelandshold i fodbold, takket være det unikke tilbud Team Iceland Stopover.

LÆS OGSÅ: Lån penge

Senest ændret Mandag, 25 juni 2018 14:14

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.