Bamser fra Suki til danske unger

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
En Suki bamses kendes på øjnene. En Suki bamses kendes på øjnene. Foto: Andemors Verden.

NUSSE PUSSE: Hvem husker ikke barndommens nusseri med bamser, der passede på en, når man skulle sove? Bløde og dejlige og lige til at holde af.

Det engelske brand Suki, der netop er kommet til Danmark, laver præcis den slags bamser, der får hjertet til at slå hurtigere. Bamserne forhandles af brandhouset Andemors Verden, som egentlig slet ikke skulle handle med bamser:

- Godt nok var jeg som barn en kæmpe bamsoman. Jeg kunne ikke få nok bamser i mit liv. Så det var nok derfor, at jeg fald for Sukis bamser på en messe i England, fortæller ejeren Line Marie Wibroe.

Hendes virksomhed Andemors Verden har mest fokus på børns leg med vand, men samtidig skulle sortimentet udvides, og det blev derfor til et ja til at distribuere Sukis bamser i Danmark og Sverige.

Bamser med store øjne

Bamserne fra Suki er derfor nu på vej ud i danske butikker med Salling som den første.

- De er blevet godt modtaget. Jeg er sikker på, at det skyldes deres store øjne og Sukis lidt "skæve" univers, mener Line Marie Wibroe.

I det univers er en skildpadde derfor ikke bare en skildpadde. Det er en denimpadde, en mønsterpadde, en folboldpadde eller for eksempel en Hawaiipadde. Måske ikke helt logisk for os voksne, men den slags forstår børn sig også bedre på.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.