Spil på ja elller nej i Skotland

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Spillerne tror på, at Skotland vil blive uafhængigt. Spillerne tror på, at Skotland vil blive uafhængigt. Foto: Danske Spil.

AFSTEMNING: Hos Danske Spil tror man ikke på, at skotterne vil stemme sig uafhængige af Storbrittanien, men spillerne har det lige omvendt.

På torsdag får britterne vished for, om Storbrittanien fremover ikke har helt samme store størrelse som hidtil. Det er også på torsdag, at dem, der spiller på enten et ja eller nej, ved, om deres penge er blevet til flere eller er væk.

Danske Spils oddssættere tror på, at skotterne stemmer nej til uafhængighed og altså forbliver en del af Det Forenede Kongerige.

- Vores nuværende odds er 4,00 på "ja" til skotsk uafhængighed og 1,20 på "nej". Vi anser det for mest sandsynligt, at skotterne vælger at stemme nej til uafhængighed, siger Jens Nielsen, produktchef for Oddset hos Danske Spil.

Men den vurdering er langt fra Oddset-spillernes vurdering af stemningen i det britiske rige:

- Cirka 75 procent af de Oddset-kunder, der har spillet på væddemålet, har satset på "ja", siger Jens Nielsen, der flittigt følger meningsmålingerne og den offentlige debat i Skotland frem til valget på torsdag.

Torsdag bliver i sandhed en spændende dag for Storbritannien, skotterne og mange andre, der spændt følger udviklingen i prognoser dag for dag.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.