Lucia i Tivoli

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Lucia-optoget i Tivoli er med mere end 100 piger. Lucia-optoget i Tivoli er med mere end 100 piger. Foto: Tivoli.

FØR JUL: Fem københavnske pigekor med tilsammen mere end 100 piger går lørdag den 13. december kl. 17.30 Luciatoptog i Tivoli, der netop nu står i den smukkeste julepragt.

Til tonerne af "Nu bæres lyset frem", vil de mange piger klædt i hvidt og med lys gå det traditionelle optog i en lysende kortege.

tivoli-lucia-vinterPigerne kommer fra Brønshøj Kirkes Pigekor, Dragør Kirkes Ungdomskor, Frederiksberg Sogns Pigekor, Sankt Cæcilia Juniorkor samt Vesterbro Provsti Ungdomskor, så det er Luciapiger, der kan synge.

Optoget kommer til at bevæge sig ad stierne i Tivoli med start fra Veteranbilerne. Pigerne går så syngende forbi Nimb, og de går stop ved det store boblespringvand. Herefter går turen til Koncertsalen, hvor de laver et sidste stop.

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli er i enhver henseende stemningsfyldt. I år er der desuden lavet et helt nyt Alpeland på Plænen. Her finder man små, hyggelige træhuse med fristende boder, røg i skorstenene og nyfalden sne på Plænen.

I det Nordiske juleområde er der masser af duftende grantræer og guirlander i kilometervis. I Tivoli varer julen ikke til påske, men der er "Jul i Tivoli" helt frem til den 4. januar 2015. Den dag kan haven nydes med kørende forlystelser, restauranter og storstillet Fyrværkerifestival, der lukker og slukker Tivoli.

Du kan læse meget mere om Jul i Tivoli og Luciaoptoget på: www.tivoli.dk.

Senest ændret Torsdag, 11 december 2014 02:58

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.