Vintersport i Experimentarium

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Oplev udstillingen Vintersport i Experimentarium indtil den 30. december 2014. Oplev udstillingen Vintersport i Experimentarium indtil den 30. december 2014. Foto: Experimentarium.

VINTER: Midt i København kan man lige nu få svar på en række spørgsmål om vintersport. Det er Experimentarium City, der har en særudstilling om emnet. OBS: I foråret 2016 lukkede Experimentarium City på Papirøen og genåbnede 26. januar 2017 som Experimentarium – nu på den velkendte adresse på Tuborg Havnevej 7 i Hellerup.

På den interaktive udstilling kan man tage hele familien med ud i vinterlandskabet og få masser af iskolde udfordringer.

Udstillingen tager udgangspunkt i det mærkbare som vinter, sne, is, sundhed og krop - og man kan træne en række kendte og ukendte dicipliner.

Eksempelvis kan man lave piruetter som en rigtig skøjteprinsesse, føle hastigheden i bobslæden, stå på snowboard og en række andre ting.

Faktisk er det muligt at opleve hele 25 aktiviteter, hvor publikum kan prøve kræfter med helt nye sider af vintersportsgrene og vinteren som fænomen. Det hele foregår i Experimentarium City på Papirøen frem til den 30. december 2014.

Senest ændret Mandag, 17 juli 2017 07:41

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.