Sådan husker du check ud efter rejsen

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Den lille app kan spare en for mange ærgrelser. Den lille app kan spare en for mange ærgrelser. Foto: Rejseplanen.

APP: Mange har prøvet at glemme check ud, når de er nået frem efter rejserne. Det er bøvlet og koster ekstra. En ny iPhone-app fra Rejseplanen skal nu hjælpe de glemsomme.

App'en fra Rejseplanen minder simpelthen rejsekort-brugene om at checke ud et par minutter fra de afslutter deres rejse.

Når man har valgt sin rejse, så dukker den nye funktion op som en valgmulighed "check ud", når de øvrige valg som rejsens pris, kort og dele med andre er foretaget.

Når app'en er valgt, kan man sagtens forlade den og bruge andre apps. Check ud kører så blot i baggrunden.

Husker check ud

Den smarte app sammenligner tiden på ens telefon med ankomsttiden, som angivet i app'en. To minutter før kommer der så en reminder på skærmen om at huske check ud sammen med en lyd. Funktionen bruger ikke GPS, men den planlagte ankomsttid.

Forsinkelser tager app'en ikke højde for.

- Vi har fravalgt begge dele: GPS, fordi det slider rigtigt meget på mobilernes batteri, og forsinkelser i trafikken, fordi det ikke giver mening uden brug af GPS. Desuden ankommer hovedparten af tog, busser og metro til tiden, siger Birgitte Woolridge, Product Manager, Rejseplanen A/S.

Når Rejseplanens iPhone-app er opdateret, virker den nye "check ud-funktion". I begyndelsen kun til iPhone, men hvis det bliver en succes, vil Rejseplanen udvide mulighederne.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.