Svenske Liseberg fejrer Halloween

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Liseberg i Gøteborg i Sverige er om efteråret ret uhyggeligt. Liseberg i Gøteborg i Sverige er om efteråret ret uhyggeligt. Foto: VisitSweden.

GØTEBORG: Sidste år havde den store forlystelsespark Liseberg i Gøteborg stor succes med sit halloween koncept. Derfor gentager parken arrangementet igen i år.

I dagene fra 21. til 23. oktober og igen fra 28. oktober til 6. november fejrer den store forlystelsespark Halloween. I år er der fokus på Zombier, som invaderer Liseberg. Men også inficerede genfærd, mølædte dukker og gale videnskabsmænd overtager i Halloween-sæsonen den ellers så fredelige forlystelsespark.

LÆS OGSÅ: Efterårsferie på Naturhistorisk Museum Aarhus

halloween-goeteborg-liseberg-sverigeSpøgelser i Liseberg

Efter succesen sidste år giver Liseberg den hele armen, når kalenderen skriver Halloween. Uhyggen stempler ind og udkonkurrerer alt det hyggelige.

I år dyster zombier, inficerede spøgelser, mølædte dukker og gale videnskabsmænd om at være det mest uhyggelige væsen.

Fra hygge til uhygge

Lisebergs danske direktør, Andreas Andersen, der tidligere var vicedirektør i Tivoli i København, fornemmer også uhyggen tydeligt, men er rent faktisk allermest bange for sit eget personale.

- Tivoli i København er en hyggelig park, og det er rart at slentre igennem de små stræder. Og Liseberg er normalt også rar og hyggelig, men under halloween vil her blive lidt skræmmende med vores koncept. Selv for vores personale vil det måske virke lidt skræmmende, siger direktør Andreas Andersen, Liseberg.

Her vil være blod, fakirer, tarme og menneskelige eksperimenter nu tage styringen.

halloween-liseberg-sverigeOmkring 25.000 græskar

I forlystelsesparken finder du ikke færre end 25.000 græskar - heraf mange udhulet med levnede lys.

Det er med til at give den store park et smukt gyldent skær, men måske også lidt uhyggeligt ikke mindst, når det i år er Zombiekonceptet, som er med til at skabe "skræk og advarsel for alle".

Havneområdet og Distrikt Z kalder parken for uhyggelige områder, og her finder du sulte zombier og spøgelser.

Aldersgrænse på 11 år

Der er fire såkaldte spøgelseshuse, Zombie, Det inficerede hotel, Dukkekabinetter og The Experiment. Alle spøgelseshuse har en aldersgrænse på 11 år.

Derudover er der to børneområder, kaninlandet og sliklandet med slikjagt og slikboder, diskotek og kaninteater, masser af græskar, forskellige andre forlystelser og venlige hekse.

I alt der er 30 forlystelser åbne under halloween. Sidste år besøgte over 200.000 gæster Halloween festen i Liseberg.

For mere uhyggelig information: www.halloween.liseberg.se og www.visitsweden.com.

Senest ændret Torsdag, 20 oktober 2016 13:39

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.