Et aktivt liv som ældre

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Mange af de solgte danske cykler er nu elcykler. Mange af de solgte danske cykler er nu elcykler. Foto: Conal Callagher.

EN GOD ALDERDOM: Danmark er ifølge adskillige undersøgelser verdens mest tilfredse befolkning på jorden og ifølge en undersøgelse fra Business.dk så kommer danskerne til at have liv og glade dage endnu længere.

Vi kommer til at leve endnu længere, hvilket man jo kunne forestille sig var godt, men det er det kun, hvis danskerne forbereder sig på at leve længere.

LÆS OGSÅ: Sommerferie for ældre

Den lange levetid kan være svær at håndtere, hvis ikke man er klar til de udfordringer, det også giver.

Mobile ældre

En af de ting, som har gjort danskerne til verdens lykkeligste folkefærd, er, at vi er gode til at nyde de små stunder. Hygge er blevet et brand for Danmark, og det er en af hemmelighederne til et langt og lykkeligt liv.

Når det kommer til et lykkeligere liv, så har Rull.dk statistik, der viser, at når vi bliver gamle og grå, så har Danmark som det førende land i verden taget elcykler til sig.

Hver 9. cykel, der bliver solgt i øjeblikket, kommer nemlig med elektricitet. Dette er bare et af mange eksempler på, hvordan danskerne formår at holde livsglæden ved lige, selv når andre lande sætter folk i en kørestol og erklærer dem for dårligt gående.

Økonomi som ældre

Økonomien spiller naturligvis en rolle på humøret, og den gode danske økonomi hjælper helt sikkert på, at vi er en glad befolkning, men folk skal også selv tage ansvar.

Dette er et punkt, hvor danskerne kan blive bedre, da vi i øjeblikket ifølge Mybanker.dk er det land i Europa med den højeste gennemsnitlige personlige gæld, og mens vi altså lader til at være glade og tilfredse med denne situation målt på, hvor glade vi er, så er det ikke en holdbar situation for nationen.

Senest ændret Tirsdag, 01 august 2017 19:04

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.