Ud i naturen med børnene

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ud på markerne eller i naturen. Ud på markerne eller i naturen.

BØRNEFAMILIER: Den danske sommer har ikke været den helt store succes, og snart kommer det endnu koldere efterår. Men med fornuftigt udstyr er der masser af sjove udendørs aktiviteter, du kan gå i gang med sammen med dine børn.

Der er dog nogle ting du skal have styr på, inden i kan tonse afsted ud i naturen.

Tag godt med tøj på

Før du går ud af døren, skal du naturligvis have det rigtige tøj på, og det gælder også dine børn. Med det helt rigtige tøj og nok af det, kan dine børn bevæge og hygge sig udendørs i flere timer, hvilket også kan give dig en velfortjent pause.

Tiden for flyverdragten nærmer sig også hastigt, og dem skal der helt sikkert være styr på, på trods af at det kan blive en bekostelig affære at finde varmere udendørs tøj af god kvalitet.

Det skal kunne holde dine børn varme og tørre, så de ikke behøver at afbryde legen og komme indenfor hver halve time, fordi det er for koldt og vådt udenfor. Det samme gælder selvfølgelig også dig, og selvom at dit immunforsvar er mere udviklet end dine børns så husk at god påklædning nemlig også hjælper dine børn og dig selv med at holde diverse sygdomme væk, så der bliver endnu mere tid til sjov og leg udendørs.

Problemet er bare, at en sådan flyverdragt, der skal sikre dig og dine børn en "Go fritid" godt kan være rigtig dyr, så det gælder om at finde et godt udsalg på børnetøj. Det kan dog stadig være svært at finde et godt flyverdragt tilbud, hvor du kan finde kvalitets børnetøj på tilbud. Her er det meget nyttigt at vide at især flyverdragt på udsalg ofte kommer samtidig med udbetaling af børnepenge.

Aktiviteter i naturen

I kan selvfølgelig tage en tur på museum eller i badeland, men nogle gange er det bare lettere at kunne bevæge sig rundt udenfor omkring huset. På disse tidspunkter kan i for eksempel afholde jeres helt egen lille olympiade, hvis I nu ville lave noget nyt. Find en række discipliner, som børnene syntes er sjove, som at klatre op i træet, løber hurtigst hen til lygtepælen eller gynge højt og så få dem til at føle, at det er noget helt specielt ved at skabe en god stemning.

Hvis du nu måske har brug for en pause, kan det også være en god ide at sende dine varmt påklædte børn udenfor med den ide, at de kan bygge en hule. Dette er også noget, der får pulsen lidt op og styrker motorik og fantasi, samt tager på børnenes energi, så det bliver lettere for dem at falde til ro om aftenen.

Er I mere til at være kreative på en mere stillesiddende måde, kan I også male sten, som i selvfølelig først skal ud af finde. Dette kan også give mulighed for at tage en tur i skoven eller på stranden for at gå på jagt efter sten.

Uanset, hvad du vælger at sende dine børn ud for at lave, eller lave sammen med dem, er det vigtigt at huske, at børn let kan komme på afveje og lave noget helt andet end det, du forslog eller tænkte at I skulle. Husk dog at de ikke gør det med vilje, men nyd tiden sammen med dine børn og så accepter at i måske ikke nåede hele vejen ned til stranden men i stedet gik rundt i skoven dobbelt så længe.

Senest ændret Tirsdag, 22 august 2017 10:07

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.