Tre gode sko til fitness

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

FODTØJ: Der findes et hav af forskellige træningssko fra forskellige mærker og til forskellige formål. Hvis du går op i træning og træner flere gange om ugen, bør du investere i et par træningssko. Hvilke type træningssko, du skal købe, kommer an på, hvilke aktiviteter du udfører i træningscenteret.

 

Hvis du bruger løbebåndet meget, bør du investere i et par sko, der henvender sig til løb. Løfter du tunge vægte og bruger øvelser såsom squat, vil et oplagt valg være et par vægtløftersko, der giver god stabilitet og forbedre den tekniske udførelse af store øvelser.

Reebok Nano 7.0 – Allround sko/crossfit-sko

Reebok Nano 7.0 er en crossfit-sko der er fleksibel, men samtidig en stabil sko, så den kan bruges til både vægtløftning og løb. Reebok Nano 7.0 er den nyeste model fra Reebok, ydermaterialet er blevet udstyret med den helt nye Aeroweave og en ny hæl. Derudover har Reebok Nano 7.0 en EVA mellemsål, der giver en god stødabsorbering, og forfoden har fået flexriller der giver skoen en god fleksibilitet. Ydersålen er en multisurface, hvilke sikre en god trækkraft, og den formede indersål giver optimal komfort. Alle disse tiltag giver den perfekte crosfit-sko/allround sko.

Inov-8 Fastlift 370 BOA – Vægtløftningssko

Inov-8 fastlift 370 har den nyeste teknologi indenfor vægtløftningssko, så som Inov-8's External Heel Cage og Power-Trust. Disse to nye teknologier giver en øget stabilitet under vægtløftning, men samtidig er skoen utrolig komfort og fleksibel. Inov-8 Fastlift 370 BOA vejer kun 370 gram, og har en højdeforskel fra hæl til forfod på 16,5 millimeter, hvilke giver en god position under alle løft såsom ved squat. Inov-8 Fastlift 370 er udstyret med et BOA system, som der kendes fra ridestøvler. Med BOA låsesystem kan du justere skoen med et vrid på en knap. Dette nye system gør det hurtigt og nemt at komme i og ud af skoen på få sekunder, og samtidig gør det skoen utrolig komfortabel.

Nike Free – Løbesko & fitness

Nike Free er en af de mest populære sko fra Nike, skoen bliver brugt både af herrer, damer og børn. Nike Free har en enormt alsidighed, der gør at den kan bruges som fritidssko, træningssko, eller løbesko. Nike Free er en neutral løbesko med en fleksibel sål og uden støtte, hvilke giver en følelse af frihed når du har skoen på. Det kan ikke anbefales, at hoppe i et par Nike Free, hvis du har brugt konventionel løbesko, da dette kræver noget tilvænning. Men hvis du er på udkig efter en ultra komfortabel sko til løb eller fitness, så er Nike Free et godt valg.

Senest ændret Torsdag, 12 oktober 2017 06:25

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.