Livsstil

MOTION: Om et par uger lyder startskuddet for tilmelding til ét af Danmarks mest unikke og anderledes motionsløb, Kalkmineløb 2014.

MOTION: Nyere undersøgelser viser, at blandt andet rødbedesaft måske har en effekt, der svarer til epos – men uden bivirkningerne.

MOTION: Skolernes Motionsdag er en anderledes skoledag med fokus på motion og fællesskab.

SKAMMEL: Du kender den sikkert fra din skoletid – den lille skammel, der blev flyttet rundt overalt i gymnastiksalen efter lærerens anvisninger. Nu har den fået en renæssance som et dekorativt og enkelt redskab til at få styrket krop og muskler – og samtidig er skamlen udformet som et smukt møbel, man ikke behøver at gemme af vejen.

LØB: Lørdag den 5. oktober lyder startskuddet for Skagen Marathon 2013 og i år er triathleten Rasmus Henning blandt deltagerne.

GOE SKO: Suede er en af PUMAs mest ikoniske modeller. Suede blev fremstillet første gang i 1968 og er en af de mest legendariske og populære PUMA-modeller nogensinde.

SMARTUR: Echo er navnet på et helt nyt løbeur af sin slags – et såkaldt smart-ur. Uret henter musik og løbedata direkte og i realtid fra over 100 forskellige fitness-apps til smartphones.

SEJT: Multiatleten Anders Juul Jensen vil skaffe 50.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse ved Stafet for Livet i Herning

UD PÅ TOUREN: Fritidsmagasinet.dk har afprøvet en cykelcomputer fra Mio - og det har givet mod på flere og længere cykelture.

LØB: NIKE har nu lanceret fire nyskabelser ved et pressearrangement i koncernens hovedkvarter i Beaverton.