Livsstil

SMARTUR: Echo er navnet på et helt nyt løbeur af sin slags – et såkaldt smart-ur. Uret henter musik og løbedata direkte og i realtid fra over 100 forskellige fitness-apps til smartphones.

SEJT: Multiatleten Anders Juul Jensen vil skaffe 50.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse ved Stafet for Livet i Herning

UD PÅ TOUREN: Fritidsmagasinet.dk har afprøvet en cykelcomputer fra Mio - og det har givet mod på flere og længere cykelture.

LØB: NIKE har nu lanceret fire nyskabelser ved et pressearrangement i koncernens hovedkvarter i Beaverton.

GOLF: Alle kan deltage i konkurrence om at vinde en Peugeot 208. Spillere, som får den lille golfbold i hul med ét slag, mødes til finalespil i Kvanløse 13. oktober. Endnu en bil er på spil for turneringsspillere.

PÅ TUR: Mio's nye serie af cykelcomputere med gps og indbygget WIFI sætter nye standarder for cykelnavigation.

CYKLER DERUDAD: Amerikanske Saris, som er en nicheproducent af cykelholder til biler, har netop indgået distributionsaftale for hele Norden med danske Tourgear ApS.

BYG OG BO: Når Lillebælt Halvmarathon løbes i gang den 4. maj, kommer der fokus på hele Middelfart Kommune. Opmærksomhe-den bruges i et forsøg på at trække flere borgere til kommunen.

KAMPSPORT: Unges interesse for kampsport er stigende, viser medlemstal fra Danmarks Idrætsforbund (DIF). Flere efterskoler og klubber bekræfter ligeledes, at interessen for kampsport er voksende blandt unge.

YOGA: Ny gør det selv yoga app fra yogainstruktør Pernille Dybro fra Hjørring har ramt lige i hjertet på mennesker verden over.