Livsstil

DU GODE GOLF: Golfsæsonen er over os. Banerne bliver ikke bedre end nu, og lange aftener giver tid til at dyrke golfinteressen.

VANDSPORT: Thy Cablepark har skabt et vandsportssted for sportsudøvere i alle aldre og på alle niveauer. Samtidig er der lagt vægt på handicapvenlighed.

OPDATERING: Mio Cyclo kommer i dag med en gratis softwareopdatering med over 150 forbedringer.

STORSLÅET: Kenya i Østafrika har en vidunderlig natur, vilde dyr, et smukt folk og aktiviteter, man ikke ser andre steder. Kenya er desuden kendt for sine fantastiske løber og løbesæsonen er netop begyndt både for de korte motionsløb og de udfordrende maratonløb.

CYKELLØB: Amgen Tour of California kan i år fejre sit niende år som cykelløb. Denne gang bliver det med nogle af verdens absolutte tophold inden for professionel cykling i dagene 11.-18. maj.

LØB: Sidste år deltog 23.000 løbere i ASICS LA Marathon, der foregår i et stort område i Los Angeles.

AKTIV: Flere danskere skal have et aktivt fritidsliv. Derfor er 20 organisationer gået sammen om at skabe en landsdækkende platform for gadeidræt.

MOTION: Om et par uger lyder startskuddet for tilmelding til ét af Danmarks mest unikke og anderledes motionsløb, Kalkmineløb 2014.

MOTION: Nyere undersøgelser viser, at blandt andet rødbedesaft måske har en effekt, der svarer til epos – men uden bivirkningerne.

MOTION: Skolernes Motionsdag er en anderledes skoledag med fokus på motion og fællesskab.