Find cyklen frem til Gudenåløbet

Udgivet i Motion
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Gudenåløbet er populært hos hele familien, der vil motionere sammen. Gudenåløbet er populært hos hele familien, der vil motionere sammen. Foto: Gudenåløbet.

CYKLING: Hvis man er vild med hygge, smuk natur og motion, så bør man overveje at finde cyklen frem et par søndage i maj. Arrangørerne bag Gudenåløbet invitere nemlig til en forsmag på løjerne.

- Cykelturene er et tilbud til cyklister i alle aldre om at lære ruten at kende og samtidig møde nogle af de andre deltagere, der dukker op til Gudenåløbet søndag den 7. juni, forklarer Christian Martinsen fra IFA i Stevnstrup.

Christian Martinsen er en af guiderne på opvarmningsturene i det cykelløb, som arrangørerne selv kalder for Danmarks smukkeste.

Naturligvis deltager han også selv i selve Gudenåløbet den 7. juni sammen med sine børn.

- Mine børn har også været med til løbet de forgående år. Det er en dejlig tryg rute næsten uden trafik, så vi har masser af tid til at nyde turen og hilse på alle de andre cyklister på ruten, siger Christian Martinsen.

Trejdje år med Gudenåløbet

Cykelløbet arrangeres af IFA Stevnstrup og Randers Cykelby, og i år er tredje år i træk.

- Gudenåløbet har sit eget særpræg. Det er anderledes end mange andre motionsløb, for det gælder ikke om at komme først, men om at få en god oplevelse. Vi ser frem til at se rigtig mange cyklister til opvarmningsturene og til selve løbet, siger Christian Martinsen.

Læs mere og tilmeld på: www.randerscykelby.dk.

Senest ændret Tirsdag, 23 august 2016 14:52

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.