×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 84

Smart løbur med musik og løbedata

Udgivet i Motion
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Uret fra Magellan kan streame over 100 forskellige løbeapps. Uret fra Magellan kan streame over 100 forskellige løbeapps.

SMARTUR: Echo er navnet på et helt nyt løbeur af sin slags – et såkaldt smart-ur. Uret henter musik og løbedata direkte og i realtid fra over 100 forskellige fitness-apps til smartphones.

Med Echo om håndleddet kan man få langt større glæde af sin løbe-app og sin smartphone. Fra uret kan man styre sin afspilningsliste og holde øje med løbedata.

Løbeuret er udviklet af Magellan, der producerer gps-udstyr til biler, fitness og mobil navigation. Med uret kan man streame data fra over 100 forskellige løbe-apps og styre mange funktioner direkte fra uret. Dét gør det meget nemmere at få glæde af sin smartphone, mens man løber.

- Magellan Fitness benytter sig af mulighederne inden for mobilitet til at øge nytten af en smartphone og fitness-apps, som mange løbere benytter sig af. Vi er glade for at være i front med et produkt til den næste generation af fitness-ure, siger Clark Weber, der er Senior Director af fitness produkter i Magellan.

Bedre løbeoplevelse
For første gang for et løbeur, kan man på Echo se de fitness data, meddelelser og ens præstationer, der vises på ens smartphone. Med Bluetooth Smart* oprettes en trådløs forbindelse mellem ur og smartphone, hvor Echo viser brugerne den forløbne tid, distance og andre fitness parametre.

Echo giver brugerne kontrol over en række smartphone funktioner, herunder start, stop eller omgang på din løbe-app, og mulighed for at vælge næste sang på afspilningslisten, afspil og pause.

Magellan Echo er et smart-ur specifikt designet til løbere. Det har et robust design og er vandtæt, så det kan modstå ugunstige forhold. Og med et udskifteligt batteri, er der ingen brug for opladning.

Echo kan også bruges som et almindeligt ur, der viser dag, dato og tid. Med sit smarte design og stærke farver, er Echo det perfekte ur for atleten, der er glad for teknologiske hjælpemidler.

Læs mere her www.magellangps.com/echo

*Bluetooth Smart er kompatibel med iPhone 4S, 5 og nyere, samt Android-baserede smartphones, der støtter Bluetooth 4.0.

 

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.