Louvre på taget

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Tagvinduet Louvre bruges på historiske bygniner i Paris. Tagvinduet Louvre bruges på historiske bygniner i Paris. Foto: Saxo Import.

TAGVINDUE: Ofte ser man tage med tagvinduer, der skæmmer bygninger ved at gå over niveau med taget og ikke rigtigt passe ind i konstruktionen.

saxo2Nøjagtig de samme problemer har franskmændene også, men de er samtidig kendt for at strække sig langt, når det gælder æstetik og skønhed. Resultatet blev tagvinduet Louvre.

Tagvinduet er som det eneste på markedet nedsænket i niveau med tagmaterialet, og det er det, der giver det diskret og meget anderledes indtryk.

Det betyder samtidig også, at Louvre både passer til zink, tegl og skifer. Vinduet fås både i standardstørrelse og kan leveres i specialmål, hvilket ofte er relevant i forbindelse med historiske bygninger.

Som ved andre tagvinduer kan man få regncensor, fjernbetjent el-åbning, foldegardiner og mørklægningsgardiner som tilbehør.

saxo3Det er den danske virksomhed Saxo Import, der forhandler det franske tagvindue, der er i massivt støbejern, der er isoleret i såvel ramme som glas.

- Men jeg har altid været på jagt efter et tagvindue, der passede til de eksklusive tage, og jeg fandt Louvre på nogle af de smukkeste ejendomme i Paris, fortæller direktør Erik Johansen, Saxo Import, der er mest kendt for import og forhandling af naturskifer til facade og tag.

Senest ændret Mandag, 03 september 2018 13:42

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.