10 rejse-apps, som er værd at huske denne sommer

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Mobilen kan være en uundværlig hjælper på ferien. Mobilen kan være en uundværlig hjælper på ferien.

Når turen går til udlandet, kan det være rart med lidt ekstra hjælp. Her er en liste over de 10 bedste rejse-apps at have med på sine ferie. Nogle kender du måske, mens andre er helt nye.

For de fleste rejsende er mobilen en uundværlig hjælper. Kort, ordbøger eller resturantanbefalinger - der er næsten ikke det, som man ikke kan hente i mobilens app-store. Men de mange valgmuligheder gør det dog vanskeligt at holde styr på, hvilke apps som er de bedste at downloade til ferien. Netkablet.dk har derfor testet hundredvis af nye og gamle rejseapps for at finde de bedste denne sommer.

1) maps.me

Bykort der ikke bruger data på mobilen. Kortene hentes ned, når man er på wi-fi forbindelse og kan efterfølgende bruges overalt.

2) Rick Steves Audio Europe App

Rick Steve har over 50 rejsebøger på samvittigheden, og med denne app har du altid alle hans audio-guides ved hånden.

3) Tripadvisor

Dette er uden tvivl den bedste app til at tjekke, hvad der er værd at se på din rejsedestination. Med over 500 millioner anmeldelser af spisesteder og seværdigheder er Tripadvisor uvurderlig

LÆS OGSÅ: Disse serie skal du se, når det danske vejr skuffer

4) Rome2Rio

Denne app hjælper dig med at finde den letteste vej fra A til B, uanset om du er i bus, bil, tog, fly, på cykel eller til fods.

5) Hitlist

Hitlist hjælper dig med at holde styr på dine favorit-destinationer. Samtidig underretter den dig, hvis der er billige billetter til destinationen.

6) FLIO

Denne app samler store mængder af nyttig information om lufthavne, og du er derfor aldrig mere end få klik væk fra den information, som du skal bruge i lufthavnen - uanset om du skal have noget at spise eller finde en gate.

LÆS OGSÅ: Sommerlæsning - 5 gode bøger til din ferie

7) Google Trips

Bruger du Gmail, Google Maps, Google Calendar osv. er denne app meget nyttig. Den samler al informationen om dine rejser, så du har det hele samlet ét sted.

8) Google translate

Google translate hjælper dig med at oversætte alt. Tænd blot kameraet og peg det mod teksten, som du ikke forstår, så oversættes det direkte på skærmen i realtid.

9) XE Currency

Har du svært ved at huske, om den canadiske dollar er steget siden sidst? Denne app holder styr på alle kurser for dig, så du altid ved, hvad tingene koster i danske kroner.

.10) PackPoint

Med denne pakke-app har du mulighed for at lave lister, så du er sikker på at huske det hele. Du kan også se forslag til, hvad andre normalt pakker til din destination, så du ikke ender på Bali uden badebukser.

Kilde: Netkablet.dk

LÆS OGSÅ: Daglige business nyheder

 

 

Senest ændret Tirsdag, 21 august 2018 08:28

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.