Sådan skaber du den perfekte stemning til din fest

Udgivet i Kultur og underholdning
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Står du og skal holde rund fødselsdag, konfirmation, eller er der en anden stor fest, der tillader et ekstra pift i underholdningen? Så kan du med fordel sætte rammerne for din fest med en festmusiker

Der findes en lang række af festmusikere. Derfor vil du uanset anledningen kunne finde en musiker, der passer ind i den stemning og ramme, der er omkring netop dit arrangement.

Musiker til fest eller hygge

En festmusiker kan bruges til mange anledninger – både de sjove og de mere seriøse. Deres job er at sætte den helt rette stemning ved hjælp af musikken.

Det kan altså være alt lige fra festbands eller DJ’s, der spiller moderne og nutidigt musik til klassiske pianister eller sangere, der i stedet vil levere en hyggelig stemning til de mere afdæmpede arrangementer.

Festmusikere i alle genrer

Festmusikere kommer i mange afskygninger. Der er ikke nogen fast regel om, hvem du skal booke til hvilken anledning, men i stedet skal dit valg af festmusiker være baseret på den stemning, du ønsker at skabe, samt det publikum, der kommer til festen.

Ønsker du, at der skal være gang i den, bør du overveje et festband, en DJ eller en sanger. Ønsker du i stedet, at musikken skal træde mere i baggrunden eksempelvis under en bryllupsmiddag eller lignende, kan du overveje en pianist eller en sanger.

Nedenfor kan du få inspiration til, hvad du blandt andet kan vælge imellem, når du skal finde den rette festmusiker til dit arrangement.

Festband
Med et festband er du sikret et brag af en fest, der vil få dine gæster ud på dansegulvet. Disse kan også findes i et væld af varianter, hvad end du er til pop, rock, 80’er eller 90’er musik – eller måske en blanding af det hele? Med et allround festband er der musik for enhver smag.

Sanger
Bestiller du en sanger eller sangduo til din fest, kan du ofte udvælge sange fra deres repertoire, som du ønsker til din fest eller arrangement. De kan både bidrage med baggrundsmusik, der skal sætte en stemningsfuld ramme om arrangementet. Samtidig har de også et repertoire, der indeholder populære sange, som dine gæster vil kunne synge med på, og som byder op til dans.

DJ
En DJ kan, ligesom et festband, skabe en fest og få folk ud på dansegulvet ved at spille alle de gode hits, der får gæsterne op af stolene.

Pianist
Måske du ønsker at holde et arrangement, hvor der lægges vægt på at gæsterne kan tale sammen eksempelvis under en middag eller et netværksarrangement. Her vil det være en fordel at vælge en pianist, der kan levere en behagelig baggrundsmusik, hvor der er plads til de gode samtaler.

Find den rette musiker til din fest og glæd dig en oplevelse med underholdning i fokus, så du og dine gæster er sikret en underholdende og sjov dag.

Senest ændret Mandag, 08 oktober 2018 13:31

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.