De bedste anekdoter om golf

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Golfens bedste og sjoveste anekdoter er samlet i bogen - Golf med glimt i øjet. Golfens bedste og sjoveste anekdoter er samlet i bogen - Golf med glimt i øjet. Foto: Forlaget Turbine.

GOLF: Det er god timing, når forlaget Turbine sender bogen "Golf med glimt i øjet" på gaden lige før den største internationale danske golfturnering, Made in Denmark, går i gang.

Den golfspillende forfatter og golfekspert Svend Novrup har samlet en udsøgt perlerække af golfens bedste historier. De er alle godt krydret med humoristiske streger fra den kendte danske tegner Werner Wejp-Olsen, der selv er en meget lidenskabelig golfspiller i sit hjem i californiske Carlsbad.

Sjov golf

Bogen er desuden fuld af sjove vittigheder, der viser alle de sjove situationer, som golfspillere kender.

- Golf har fyldt meget i mit liv, og i mine mange år i sporten har jeg læst, hørt og oplevet meget, når jeg skulle dække turneringer og interviewe de største spillere verden over, siger Svend Novrup, der er en af landets mest produktive forfattere med over 120 udgivelser fra primært tankesportens verden bag sig.

Og der er da også nok at tage fat på af sjove og dramatiske begivenheder i golfens verden. Det gælder uanset, om man taler om helt almindelige hverdagsspillere eller vi bevæger os på Tiger Woods-niveau.

golf-anekdote- Det har været mit mål at skrive bogen, så læserne både kan føle sig underholdt og forhåbentlig også blive en lille smule klogere på golfens forunderlige univers, forklarer Svend Novrup.

Golfens drømmeslag

Bogen er på 200 sider, der berører emner som rekorder herunder den nordkoreanske diktator Kim Jong-Il, som angiveligt gik sit livs første runde i 38 slag under par ... Han er godt nok dygtig!

Andre mere troværdige rekorder er også med og emner som verdens første golfmatch, drømmeslag, stjernespillere, golfkendisser, de fire majors-turneringer samt naturligvis vores egen Made in Denmark, der i år afvikles på Himmerland Golf & Spa fra i morgen og til den 23. august.

De berømte caddies

Heldigvis glemmer forfatteren ikke de berygtede caddies, der jo som bekendt er hudløst ærlige og med spiddende vid forklarer spillet.

Et eksempel fra bogen:

Golferen: "Jeg tror aldrig nogensinde, jeg har spillet så dårligt som i dag."
Caddien: "Åh, De har spillet golf før!"

Golf med glimt i øjet udkom i går på forlaget Turbine.

Senest ændret Onsdag, 19 august 2015 08:17

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.