Mindre smør med James Price

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
James Price vil nu have mindre smør og fløde. James Price vil nu have mindre smør og fløde. Foto: Lindhardt og Ringhof

SMØR OG FLØDE: James Price er ikke kendt for at spare på smørret - tværtimod. Det skal nu være anderledes, og derfor har han udgivet bogen James Price - uden smør og fløde.

Den gode James er eller født ind i en familie, hvor der ikke blev sparet på kalorierne. Fløde og masser af smør var vigtige ingredienser i de fleste retter, og det kunne ses.

Et hop op på badevægten blev ofte en nedtur, og måske derfor var der af og til voldsomme slankekure i gang.

james-price-madSlankekure virker ikke

De fleste er vist i dag klar over, at slankekure ikke hjælper varigt på vægtproblemer. Det gør derimod en solid kostomlægning. Der skal simpelthen permanente ændringer til, hvis vægten skal ned eller bare holdes i ro.

Den erkendelse er James Price også kommet til, og derfor har han udgivet sin bog. Den giver anvisninger på gode hverdagsretter, der kan laves helt uden fløde og smør.

Mad kan nemlig godt smage lækkert, selvom fedtet er trukket ud af opskriften. Men man behøver ikke gå på kompromis med sin glæde ved mad. Den er i centrum i hele bogen.

Kalorier ret for ret

Hver enkelt opskrift er lig med et vist antal kalorier, der vises sammen med de lækre måltider. Derfor bliver det let at se, hvad der er "råd" til den pågældende dag.

- Jeg håber, at bogen kan være til inspiration for dem, der godt kunne tænke sig at vende skuden, og få lidt mere grønt og groft ind i køkkenet til daglig. Så må vi gemme smørret og fløden til weekenden, forklarer James Price.

Senest ændret Fredag, 08 januar 2016 12:12

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.