Juleferie i udlandet - sådan får du råd

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

sponsoreret indholdAt holde juleferie i udlandet er ofte dyrt. Hvad enten du vil have tre dages shopping eller en længere ferie, kan du læse her, hvordan du får råd til en længere juleferie

 Juleferie i London eller Paris?

En weekendtur til London eller Paris kan give minder til børn og voksne i mange år frem. Der er mange muligheder for at gøre en weekendtur til de bedste dage på hele året. Oplev seværdigheder, tag på cafébesøg, se nogle af de populære teaterforestillinger eller shop løs i storbyen. Når I alligevel er afsted, er det ærgerligt at skulle vende og dreje hver en øre. Derfor kan det være en god idé at låne penge til juleferien. 

Lån pengene inden jul

Storbyer som London og Paris er fantastiske på alle tider af året, men især juletiden lokker turister til London. Englænderne går meget op i julen, og de fleste drømmer om at opleve Winter Wonderland i Hyde Park eller et julemarked tæt på London Eye. Med en kort flyvetur til både London og Paris, og ofte billige flybilletter, er det primært pengene til hotel og juleoplevelser, der skal findes i budgettet. Allerede i oktober måned begynder mange at bekymre sig om, hvordan de får råd til at holde juleaften, købe julegaver og alle de arrangementer, der hører julen til. Alle fortjener en god juletid, og er pengene små i en periode, er der hjælp at hente hos Resurs Bank. Her kan du online ansøge om det ønskede lånebeløb, og efterfølgende kan du godkende en låneaftale hos Resurs Bank. Dagen efter kan du have pengene på din konto. Du behøver ikke at have fysiske dokumenter ved hånden, som du kender det fra at gå i banken. Ved hjælp af dit NemID kan du nemt og hurtigt låne penge, og du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at låne til juleferien. Du bestemmer også, hvor meget du vil betale af på lånet hver måned. Låner du fx 10.000 kr. til en dejlig juleferie for dig og familien, kan du få en løbetid på 72 måneder, og udelukkende betale 268 kr. af på lånet hver måned.

Oplev en jul i de franske alper

Hvis du gerne vil opleve andet end en storby henover julen, kan du også søge ud mod de mere landlige og afsides områder i nogle af vores nærmeste nabolande. Du kan fx leje en hytte i Sverige, opleve de franske alper eller se Storbritanniens eller Tysklands mange slotte. Der vil være garanti for at komme i julestemning, når du oplever helt andre juletraditioner, ser smukke nye landskaber og smager på ny mad, der vækker sanserne.

Ønsker du at opleve de udenlandske juletraditioner, er der ingen grund til at vente til næste år. Lån pengene med fordelagtige lånebetingelser og book en pakkerejse eller sørg selv for fly- eller togbillet. Hvis I lejer bil på stedet, kan I bruge juleferien til at køre rundt i bakket landskab eller nyde synet af franske eller østrigske alpetoppe. Spis lidt ristede mandler undervejs, sammen med en kop varm kakao, og hele familien kan slappe af med udsigten til skøn natur.

 

Senest ændret Fredag, 23 november 2018 16:30

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.