3 gode råd til, hvordan du nemt kan passe bedre på miljøet i hverdagen

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

En fordel ved at leve mere klimavenligt er ikke kun, at du passer godt på miljøet, men også, at du i de fleste tilfælde kommer til at spare penge. Se mere her.

Det er nemlig især, når det gælder forbruget, at der nemt kan laves nogle få justeringer, som ikke har de store betydninger i din hverdag, men derimod gør din hverdag mere klimavenlig. Her får du tre gode råd til, hvor du nemt kan lave nogle justeringer, der vil gøre din hverdag mere klimavenlig.

Tag cyklen i stedet for bilen

Noget, du nemt kan ændre på, er at gøre det til en vane at tage cyklen i stedet for bilen, når du skal på arbejde eller hente dine børn i daginstitutionen. Hvis du bor i en fornuftig afstand fra din arbejdsplads, kan du lige så godt hoppe på den tohjulede og få noget gratis motion. Hvis du ikke har en bil, så er det også noget mere billigt at tage cyklen end at benytte sig af offentlig transport som taxa og bus. Derfor er det uden tvivl værd at gøre det til en vane at cykle mere i hverdagen.

Køb genanvendelige vandflasker, og drop plastiksugerør

Vi har alle sammen prøvet det der med at smutte forbi den nærmeste tank og købe en vandflaske, fordi vi måske er på farten. Det er desværre ikke særlig godt for miljøet. Derfor bør du investere i en vandflaske, som du kan genbruge, hvilket også bliver meget billigere for dig i længden. Det samme gælder plastiksugerørene. Heldigvis bliver flere og flere plastiksugerør taget af markedet, og du kan mange steder købe nogle miljøvenlige sugerør, hvilket helt sikkert er det, du skal satse på, når den mindste inviterer til børnefødselsdag.

Få din arbejdsplads med på trenden

Heldigvis er der kommet mere og mere opmærksomhed på det her med, at vi skal passe på miljøet og gøre mere for at leve klimavenligt, så vores børn og børnebørn fortsat vil have en smuk klode at bo på. Derfor er der også flere arbejdspladser, der er kommet ind i kampen. Virksomheder har nemlig også stor indflydelse på CO2-udslippet, og hvis virksomhederne begynder at tænke i mere klimavenlige baner, vil det altså gøre en kæmpe forskel.

Derfor bør du helt sikkert også prøve at implementere nogle klimavenlige tiltag på din arbejdsplads. Hvis du ønsker at gøre dine interessenter opmærksomme på, hvad din arbejdsplads gør for at passe på miljøet, så kan du hoppe ind på klimaprofilen.dk og oprette en profil.

Senest ændret Onsdag, 20 februar 2019 11:56

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.