Drømmer du om din egen app? Sådan kommer du i gang

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Der skal ikke meget overvejelse til, når man tænker over, hvordan man allerbedst kan få udbredt sin virksomhed – det er igennem en app. De fleste vil i dag gerne have en app til alt, da det i høj grad er nemmere, end hvis man skal til at gå ind på en hjemmeside. Derudover er en apps design også nemmere at overskueliggøre, og den er ydermere også mere brugervenlig, hvis man benytter sin smartphone. Har du derfor en lille virksomhed eller en innovativ idé til en virksomhed, så vil vi gerne hjælpe dig i gang med at få kendskab til, hvordan du får din egen app og dermed får optimeret din virksomhed. 

Apps til Apples produkter eller Android

Det er ikke altid lige nemt at lave en app, da du først skal have styr på, hvem du laver appen til. Er det til Apple eller Android? Det er det første spørgsmål, som du skal stille dig selv. Apple og Android bruger nemlig ikke samme programmeringssprog, hvorfor du ikke vil kunne lave en app til Android, hvis du kun kan programmere i SWIFT – som er Apples programmeringssprog. 

Programmeringssprog SWIFT og Java: 

Det er vigtigt at kunne det rigtige programmeringssprog, når du skal lave din egen app, derudover er det også nødvendigt, at du kan programmere. Det kan derfor være en god idé at tage et onlinekursus i programmering, så du får en masse basalviden omkring emnet. 

På grund af programmeringssprogets nødvendighed kan det være ideelt at tage et kursus i SWIFT, hvis du vil lave en app til Apples produkter. Hvis du derimod vil lave en app til Android, skal du finde et kursus om programmering i Java. Du kan finde et kursus om programmering i SWIFT eller Java på NemProgrammering.dk, som giver dig en professionel gennemgang af programmering. 

Hvilket problem skal din app løse?

Det her med at finde på en idé til en app er ikke altid nemt, men ideen opstår næsten altid som følge af et behov hos dig selv. 

Så hvis du f.eks. står, og skal ud og rejse, men er i tvivl om, hvor meget din kuffert maksimalt må veje – så lav en app der indeholder info på maks-vægt for all flyselskaber. Det kan også være, at du altid sidder fast i security, fordi du har glemt at tømme væsker, så lav en app, der er en tjekliste til håndbagagen.

Det handler i høj grad om at kigge på ens egne behov og omdanne dem til app ideer.

Lav din egen app ved hjælp af gode tutorials 

Hvis du er helt nybegynder inden for programmering, kan det være nødvendigt at tage det ovenstående kursus i SWIFT eller Java, så du er sikker på, at du kommer godt fra start. Men du vil også kunne finde et onlinekursus, som er indrettet til at lære at lave en app. Du kan lære at lave din egen app her med en professionel og kompetent underviser, som vil give dig en gennemgang af SWIFT, og ikke mindst hvordan du bruger SWIFT til at lave din egen app. Dette kursus er derfor udelukkende til dig, der vil lave en app til Apple. 

Det kan være svært at lave en app, da der ligger en masse forarbejde, som skal laves meget præcist og nøjagtigt – dog skal du ikke give op på forhånd, da der er en masse hjælp at hente i blandt andet ovenstående onlinekurser, så din drøm kan gå i opfyldelse.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.