Den bedste restaurant i København

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
God mad og plads til hyggen er hemmeligheden bag Restaurant Krebsegaardens succes. God mad og plads til hyggen er hemmeligheden bag Restaurant Krebsegaardens succes. Foto: DinnerBooking.

GOD MAD: I Studiestræde ligger den allerbedste restaurant i København ifølge gæsternes rating på DinnerBooking: Restaurant Krebsegaarden.

Københavnerrestauranten Restaurant Krebsegaarden er nemlig blevet toprated blandt de mange gode, kanongode og fantastiske restauranter som byen har at byde på.

Bookingsitet DinnerBooking.com administrerer bookinger for over 475 restauranter og caféer. Af dem ligger hele 247 i København og Københavnsområdet.

Stamgæster fylder op

Selvom gæsterne er ovenud tilfredse, så hører man ikke så meget til Restaurant Krebsegaarden i medierne. Men det betyder heller ikke så meget for den norske restaurant:

restaurant-krebsegaarden-glas- Vi har været mere eller mindre fuldt booket hver dag i sidste 1,5 år. Vi har rigtig mange stamgæster, som fortæller om os til andre, og det er jo den bedste reklame, man kan få, fortæller medejeren Mats Wergeland.

Den typiske kunde hos Studiestrædes top-restaurant kommer 2-4 gange om året - og kommer igen og igen. Nogle endda langvejsfra.

- Vi har eksempelvis en familie fra Esbjerg, der besøger os fire gange om året, og det er næsten som et gensyn med familie, når de er her, fortæller Mats Wergeland.

God middag med familien

Mats Wergeland mener selv, at den familiære tone på restauranten og de hyggelige omgivelser har en stor del af æren for Restaurant Krebsegaardens succes.

- Vores sted er meget uprætentiøst, og et sted hvor man kan slappe af. Og Mange af vores gæster giver udtryk for, at det er noget, der vægter højt for dem, fortæller han.

De bedst ratede restauranter i København i 2014:

1. Restaurant Krebsegaarden, København K
2. Studio, København K
3. Kong Hans Kælder, København K
4. Restaurant 56°, København K
5. Restaurant AOC, København K

Opgørelsen over restauranterne er baseret på i alt 204.170 besvarelser. Restaurant Krebsegaarden fik i gennemsnit 5,68 point ud af 6 af gæsterne. Det er den højeste score blandt alle københavnske restauranter.

Senest ændret Lørdag, 31 januar 2015 16:10

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.