De syv måske bedste spisesteder i København

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
København bugner af gode spisesteder af international standard. København bugner af gode spisesteder af international standard. Foto: Unsplash.

EN KULINARISK STORBY: I København finder du nogle af verdens bedste restauranter og spisesteder. København er et madparadis, der byder på alt fra klassisk kokkekunst som eksempelvis spaghetti med kødsovs eller røde bøffer til gastronomi i verdensklasse.

Men det er ikke altid lige nemt at navigere rundt i de mange fristende tilbud og smagsoplevelser.

LÆS OGSÅ: Frederiksbergs bedste brunch

I denne artikel har vi samlet syv udvalgte restauranter og spisesteder i København, som helt klart er et besøg værd.

Sticks'n Sushi Nansensgade

Sticks'n Sushi åbnede deres første restaurant i Nansensgade tilbage i 1994. Som en af de første restauranter på det tidspunkt, serverede de sushi sammen med yakitoristicks. I dag har Sticks'n Sushi restauranter fordelt over hele Storkøbenhavn, og serverer lækker sushi i ægte japansk stil.

Sticks'n Sushi har netop åbnet deres seneste restaurant i Krudthuset på Amager, og her byder de gæster indenfor i lækre omgivelser med moderne indretning. På menukortet finder du frisk fisk og sprøde sticks, som du kan nyde med udsigt direkte ned til havet.

Læs mere her om Sticks'n Sushi.

Vespa St. Kongensgade

Vespa er Cofocos fjerde restaurant og ligger i St. Kongensgade tæt på Marmorkirken. Restauranten byder indenfor i små, hyggelige lokaler som bærer præg af italiensk stemning; ligesom køkkenet henter inspiration fra det italienske.

På Vespa er konceptet mad til folket, hvor du får mad for alle pengene, og du kommer helt sikkert ikke til at gå sulten fra borde. Menuen på Vespa er bygget op i ægte italiensk stil med mange små retter, der serveres løbende. Vespa er helt klart et besøg værd, hvis du er ude efter lækker italiensk inspireret antipasti.

Læs mere om Vespa.

gourmet-burger-mad-fast-food-restaurantHalifax syv restauranter i København

Burgertrenden er efterhånden allestedsnærværende, og du skal ikke lede længe efter en god burger i Københavns gader. Dog er der et sted, som skiller sig ud, hvis du skal have byens bedste burger.

Halifax er en burgerkæde, som du finder syv forskellige steder København. Halifax serverer lækre burgere tilberedt med friske råvarer i en afslappet og uformel atmosfære. Hos Halifax får du selv lov til at sammensætte din burger, og du kan vælge alt lige fra burgerbollen til den dressing der skal i.

Find ud af hvordan du kan sammensætte din burger.

Gorilla på Flæsketorvet

På Flæsketorvet i Kødbyen ligger restauranten Gorilla, der serverer simpel mad af høj kvalitet. Konceptet bygger på deleretter af 10-15 serveringer, som køkkenet sammensætter ud fra en menu som består af fisk, skaldyr, kød, pasta og selvfølgelig søde desserter.

Gorilla er en restaurant med højt tempo, da der er plads til over 200 spisende gæster. Gorillas unikke atmosfære udtrykkes gennem klassisk Kødby-stil, alt imens de byder gæster indenfor til en sand madoplevelse, hvor simple smagskomponenter i hver servering er i centrum.

Læs mere her om Gorillas mange retter.

Uformel Studiestræde

Man kommer ikke udenom, at København er fyldt med restauranter, der rangerer i Michelin-ligaen. I Studiestræde ligger lillebroren til den Michelin-belønnede restaurant Formel B. Uformel er navnet på restauranten, og som navnet antyder, er der ingen fine fornemmelser her.

Hele konceptet handler om, at servere lækker mad i uformelle omgivelser. Menuen er bygget op af flere små retter med alt lige fra oksetatar til kammuslinger. Retterne er anrettet i portioner af forretter, så det er altså meningen, at du skal bestille flere små retter. Et besøg på Uformel er helt ideelt til dig, hvis du ønsker lækker mad i uforpligtende omgivelser.

Læs mere om Uformel.

BarBurrito Skindergade

På restaurant BarBurrito bliver du budt indenfor i hippe lokaler, hvor du kan spise dig mæt i et madmekka af mexicanske retter, men med et dansk twist. Tacoskaller, tortillas og ceviches pryder menukortet fra start til slut, og du kan nemt skylle maden ned med lækre cocktails der indeholder tequila. På BarBurrito kan du få mexicanske retter men med gode danske råvarer, der bestemmes ud fra sæson.

BarBuritto ligger midt på Skindergade i indre by, og er stedet du skal tage hen, hvis du ønsker at forvandle en excentrisk spiseoplevelse til et sted, hvor du kan drikke drinks resten af aftenen.

Læs mere om BarBurrito.

Umami Store Kongensgade

Restaurant Umami ligger i hjertet af København på Store Kongensgade 59. Her kan du nyde lækre retter i hyggelige omgivelser samtidig med, at du får en spiseoplevelse der er inspireret af det japanske og franske køkken.

På menuen finder du frisklavet sushi, kaviar, sashimi og miso der serveres sammen med den japanske signaturdrik sake. På restaurant Umami får du en autentisk spiseoplevelse ud over det sædvanlige, hvor alt lige fra menuen til atmosfæren spiller sammen.

Her kan du læse mere om Umami.

spart

Senest ændret Fredag, 03 marts 2017 07:32

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.