Bøf lige til døren

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I Danmark er vi vilde med store bøffer og lækre salater, uanset om det er sommer, vinter, forår eller efterår. Og vi er ikke specielt glade for at skulle gå på kompromis, når det gælder aftensmaden. Men det er nok de færreste, der er helt med på idéen om at skulle bruge en stor del af hverdagen på at tilberede komplicerede og tidskrævende retter. For hvad er mere irriterende end at skulle bruge flere timer foran komfuret, efter at man har haft en lang arbejdsdag. Men det er der heldigvis en løsning på! 

Restaurationsbranchen er nemlig på vej i en retning, hvor det er nemmere og billigere at bestille lækre anretninger direkte til døren. Også selvom der er tale om en lækker bøf med frisk salat. Det betyder, at det danske folkefærd nu har fået en helt unik mulighed for at kombinere dagligdagen med aftensmad på højt niveau.

Danskerne tager godt imod bøffer leveret til døren

 Man kunne tro, at det ville være svært for folk at acceptere, at takeaway kan have et højt niveau. For hvordan kan man levere en lækker bøf, der har ligget i en køleboks? Men sådan blev det slet ikke. Vi danskere har faktisk ret stor tiltro til, at mad på bud – så at sige – kan være et lækkert alternativ. Hver dag vælger flere og flere danskere at bestille komplicerede retter til døren, og det gør, at restaurationsbranchen pludselig ser et nyt potentiale. Og det har bøfhuset Bones gjort.

For hos det anerkendte bøfhus, der efterhånden findes i de fleste af landets større byer, har man øjnet en mulighed for at servicere sine kunder på en alternativ måde. Take Away er blevet så smart, at man faktisk har svært ved at pege på forskellen mellem denne oplevelse og oplevelsen af, at man sidder på en af deres fine restauranter.

Men hvor værdikæden bliver længere, er det også vigtigt, at man holder tungen lige i munden, for hvis der er noget, man som restaurant ikke må risikere, er det, at man pludselig går på kompromis med den høje kvalitet.

 

 

 

Senest ændret Torsdag, 13 december 2018 11:50

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.