Nordjysk yoga-app går verden rundt

Udgivet i Motion
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Yoga er med på de moderne noder. Yoga er med på de moderne noder.

YOGA: Ny gør det selv yoga app fra yogainstruktør Pernille Dybro fra Hjørring har ramt lige i hjertet på mennesker verden over.

Yogaudøvere på alle niveauer kan nu arbejde for større fysisk og mentalt velvære, hvor og hvornår de har lyst – med instruktøren lige i lommen.

Hjemme i stuen, på stranden, i skoven, på kontoret – ja, endda midt i Aalborgs travle gader. Verden er nu helt åben for erfarne og uerfarne yogaudøvere, når de skal planlægge, hvor deres næste yogasession skal finde sted, eller hvis de blot har brug for nogle få minutters ro og afspænding i hverdagen.

Yoga frem for kaffe

Stemningsfyldte demo-¬videoer kombineret med letforståelige instruktioner i øvelsernes udførelse gør den nye Kundalini Yoga-¬app til en oplagt og lettilgængelig hjælper på vejen mod fordybelse, afslapning og øget velvære.

motion-glaede-livDet har vist sig at appellere til udøvere verden over: Selvom app'en endnu ikke er markedsført, bliver den allerede solgt i så forskellige lande som Tyskland, Sydafrika og Rusland – og naturligvis hjemme i Danmark, hvor Pernille Dybro slår sine daglige folder som formand for Dansk Kundalini Yogalærerforening, yogainstruktør og instruktør på yogauddannelsen.

- I app'en har vi samlet 39 yoga-¬øvelser i 10 programmer, så der er målrettede programmer til for eksempel afhjælpning af spændinger i nakken eller skuldrene, til stressforebyggelse og som opkvikker i løbet af en lang arbejdsdag. En yogasession kan vare fra en enkelt øvelse på få minutter til flere timers intensiv træning, og begge dele er enormt effektivt – faktisk hjælper 3 minutters yoga lige så opkvikkende som en kop kaffe eller et glas cola, siger Pernille Dybro.

Yoga har global appeal

Yoga er på verdensplan den fjerde hurtigst voksende branche. Flere og flere får øjnene op for yogaens velgørende, afslappende og styrkende effekt, og med den nye app sætter kun fantasien grænser for, hvor man kan udføre sin træning. Alligevel er udvikler Christian Andersen fra Snake-¬Apps overrasket over app'ens hurtige succes:

- Det kom bag på os, at app'en allerede sælges i vidt forskellige lande, hvor kunderne umuligt kan have haft kendskab til Pernille Dybro på forhånd. Det beviser bare, at der er et universelt behov for at dyrke yoga, hvor og hvornår man vil, siger han.

Kundalini Yoga-¬app'en fås på dansk og engelsk og kan købes i App Store.

Om Kundalini Yoga:

Kundalini Yogas historie går mere end 4000 år tilbage, og den kaldes således "moderen af alle yogaformer" og "hverdagens yogaform". Det særlige ved Kundalini Yoga er de enkle og effektive kropsøvelser tilsat åndedrætsøvelser og mantra, som alle kan lære uanset alder og fysisk form.

Pernille Dybro har mere end 20 års yogaerfaring. Hun blev internationalt certificeret Kundalini Yogainstruktør i Frankfurt i 2001 og har efterfølgende også uddannet sig til børneyogalærer. Hun er formand for Dansk Kundalini Yogalærerforening og underviser både yogaudøvere og yogalærere. Se mere på www.dybro-¬yoga.dk.

Senest ændret Mandag, 22 august 2016 11:58

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.