Drop London og New York – vælg Singapore i stedet for

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Når den næste storbyferie skal planlægges, er det ofte New York og London, som hitter. Men ved at vælge Singapore kan man få en alternativ storbydestination, hvor man blandt andet kan svømme med eksotiske fisk, nyde botaniske undere, opleve sportsstjerner og meget mere.

Når sommerferien er overstået, og den næste store ferie først ligger et helt år ude i fremtiden, fylder mange mennesker tomrummet ud med en forlænget weekendtur til en storby. London og New York har altid været favoritmål blandt danskerne, når de skulle på citybreaks og juleshopping. Singapore er dog en overset perle, står det til Singapore Airlines, så hvis man er til adventure, vild natur eller sportsevents som tennisturneringen WTA med Wozniacki, bør man vælge den lille eksotiske østat i stedet for.

LÆS OGSÅ: Alle har ret til en ferie i Asien

Det er ikke kun en smuk og spændende destination, melder flyselskabet, men det er også let at rejse dertil, da man kan flyve direkte med Singapore Airlines, hvilket ikke er helt uvæsentligt for os danskere. En analyse foretaget af YouGov på vegne af Singapore Airlines, viser nemlig, at det er utrolig vigtigt for danskerne, at rejsetiden er effektiv og så kort som muligt. Blandt de vigtigste punkter for danskerne, når der skal vælges flyselskab, er: god benplads og sædekvalitet (67 %), ingen eller korte, effektive mellemlandinger (57 %) og moderne fly (44 %).

Eksempelvis skulle det at juleshoppe i Singapore være en helt speciel juleoplevelse.

”Ved juletid er Orchard Road noget særligt. Butikkerne konkurrerer hvert år om at have den smukkeste udsmykning, og i år er temaet Disneys og Pixars kendte karakterer. Samtidig kan man nyde den tropiske varme og en af verdens mest fortryllende skylines. Det er helt unikt”, fortæller Allan Hoffery, der er Sales and Communications Magager hos Singapore Airlines i Norden.

55 øer – uendelige muligheder

Singapore består af en hovedø og 54 småøer, hvoraf halvdelen er beboede. Her er der både regnskov, mangrovesumpe og koralrev. Det er også en af de mest moderne og rene byer, melder Singapore Airlines:

”Byen er helt speciel, og der er en overflod af unik, fremsynet arkitektur. Det smitter også af på Changi Airport, der er en af verdens mest moderne og effektive lufthavne. Tiden i lufthavnen kan man f.eks. bruge på at besøge en af de mange botaniske haver eller på en tur i poolen på lufthavnens rooftop,” fortæller Allan Hoffery og fortsætter: ”I byens muslimske kvarter kan du shoppe silke og saronger. I Chinatown bliver byens fortid foldet ud blandt templer og klassiske, udsmykkede huse. Et alternativ til Changi på Østkysten viser dig indbegrebet af ægte landsbycharme og en dejlig strand. Man kan også gå i Jurong Fuglepark, der er et kæmpe område med et 30 meter højt vandfald, eller slentre i det spændende og unikke område ved Gardens by the Bay med de Avatar-lignende ’super trees'. Et absolut ’must-s

Senest ændret Mandag, 01 oktober 2018 13:05

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.