Sverige frister med sjove sommeraktiviteter - når eksaminerne er overstået

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sommeren er endelig nået til Danmark og Sverige, og selvom et flertal af unge mennesker i øjeblikket sveder over deres eksaminer, så er der håb forude. Sommerferien venter for store og små, og der er meget sjovt at komme efter - også i Sverige. Visit Sweden iler med en guide til nogle af de aktiviteter, som broderlandet kan byde på.

 

'Rød' vandcykling i naturen

Her kan man udforske naturen på en helt ny måde. Red Bird vandcykling i Skåne tilbyder unikke og smukke, røde vandcykler i naturskønne omgivelser. Det er sikkert og sjovt og hjælper samtidig med til at opretholde sundhed og velvære gennem fysisk aktivitet, fordi man bevæger især benene, når man cykler gennem vandet. De eneste lyde, man hører, er fuglenes kvidder og ændernes bevægelser i vandet. De unikke vandcykler kræver ikke nogen særlig introduktion for at kunne bruge dem.

Varberg: Her leger vi på 'dybt vand'

I smukke Varberg i Halland er et nyt mødested etableret. Centralt beliggende ved foden af Varbergs fæstning ligger den store badebro, som bl.a. har hoppetårn med en højde på 3,75 meter. Udspring her er altså ikke for de helt sarte. Badeområdet er placeret på Fästningspiren og giver plads til både at slikke sol, bade, hoppe og 'lege på dybt vand' - lige i centrum. Et skønt sted at tilbringe en solskinsdag for store og små.

Ny udstilling om dinosaurer i Gøteborg

Her fås verdens måske mest realistiske dinosaurudstilling – nemlig i Universeum. Her kan man beskue nogle af de største og mest ikoniske fortidsdyr. Man møder Tyrranosaurus rex, Triceratops og Stegosaurus - i naturlig størrelse. Med dyrenes typiske miljø og detaljerne heri - samt dinosaurernes bevægelser - bliver udstillingen en realistisk oplevelse for både store og små dyrevenner! Kører indtil 30. september 2019.

Nyt familiehotel med Tivoli-tema

Pastelfarver, karuseller og lykkehjul. Dét og meget mere kan findes på det nyåbnede Best Western Plus Åby Hotel. Et firestjernet hotel med 223 værelser i Gøteborg, Mölndal, hvor Tivoli-oplevelsen er i fokus, og hvor design og interiør er inspireret af Tivoli-elementer hele vejen igennem, også værelserne. Hotellet er en del af Åby Arena, som også består af Åbytravet og den nye Åbymässan.

Karlsborgs fæstning bliver 200 år

Karlsborgs fæstning, som i år fejrer 200 år, giver i sig selv et ægte historisk miljø, men herudover er der et stort militærmuseum og spændende eventyrture i fæstningens underjordiske korridorer. Den kraftige fæstningsbygning på Vanäs Udde blev etableret i 1819. Byggetiden var planlagt til 10 år, men det tog alt i alt 90 år at få den færdig. I dag er det en fantastisk destination, der er perfekt til hele familien. Man kan deltage i skattejagt og selv opfinde sit eventyr. Fæstningen er åben hver dag, døgnet rundt, året rundt, og der er fri adgang.

Skandinaviens længste zipline på Hafstens Resort

Hafstens Resort i Uddevalla har fået en ny zipline med navnet FlyingFox Zipline, og man svæver 90 meter over jorden med en topphastighed på 90 km/t. Turen er 900 meter lang! Der er tale om en noget nær magisk tur mellem trætoppene, som man sent vil glemme, da der virkelig er adrenalin på. Med assistance fra erfarne og uddannede guider springer man ud fra startplatformen og flyver ned over bjerget og over træerne. Turen tager cirka et minut, og på landingsplatformen modtages man også af en guide.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.