Hvor vil vi på sommerferie i år? København er på listen

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er der dømt sommerferie for alle skolebørn, og det betyder, at man måske skal ud at rejse. Bo på hotel. Gøre noget, man ikke gør til hverdag. Hotels.com har set på vores yndlingsrejsemål denne sommer, og København er med på listen.

 

Hotel Sanders, København

Kunne det friste med et luksusophold i hjertet af vores hovedstad? Hotel Sanders er et charmerende boutique-hotel med perfekt beliggenhed i Nyhavn. Hotellet har 54 værelser og byder på en tidløs indretning med alle moderne bekvemmeligheder. Her har gæsterne adgang til en restaurant, en loungebar og en skøn tagterrasse. Værelser på Hotel Sanders fås fra 3.300 kr. pr. værelse/nat. 

Rocco Forte Hotel De Rome Berlin, Berlin

Gå på opdagelse i Berlin og i byens kulturtilbud. Nattesøvnen er sikret med et ophold på Rocco Forte Hotel De Rome Berlin, et centralt beliggende luksushotel. Her har gæsterne en stor tagterrasse til rådighed med en fantastisk udsigt over Berlin.
Værelser på the Rocco Forte Hotel De Rome Berlin fås fra 2.091 kr. pr. værelse/nat.

The Soho Hotel, Firmdale Hotels, London

Forkæl dig selv med nogle dejlige dage i London på The Soho Hotel, Firmdale Hotels. Et klassisk hotel, der ligger kun fem minutter til fods fra Oxford Street og Soho Square, med Piccadilly Circus og Leicester Square lige om hjørnet. Værelser på The Soho Hotel, Firmdale Hotels fås fra 4.014 kr. pr. værelse/nat.

Tortue Hamburg, Hamburg

Giv dine fridage et skud livskvalitet i dette originale og komfortable hotel i hjertet af det historiske Hamburg. Tortue Hamburg sikrer gæsterne komfort, fred og ro samt uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Værelser på the Tortue Hamburg fås fra 1.112 kr. pr. værelse/nat.

Hôtel Gustave, Paris

Alors! Indtag Paris, og oplev byens utrolige mangfoldighed af kultur, mode og gastronomi. Gå en tur langs Seinen eller på Champs Élysées. Nyd alt, hvad den franske hovedstad har at byde på. Overnat på det afslappede og komfortable Hôtel Gustave, som ligger få minutter til fods fra Eiffeltårnet. Værelser på Hôtel Gustave fås fra 1.337 kr. pr. værelse/nat. 

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.