Grønne fodspor og fokus på kvinder

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Grønne fodspor og fokus på ligestilling i virksomheder. Det er noget, mange danskere kan lide anno 2019, og der er da også virksomheder, der gør meget på netop det område.

Erhvervsrejsebureauet BCD Travel har netop opnået en guldplacering for selskabets bæredygtighedsarbejde og er det eneste erhvervsrejsebureau, som har modtaget topplaceringen for fjerde år i træk.

Det er EcoVadis, verdens førende og uafhængige vurderingsbureau inden for bæredygtighed i globale forsyningskæder, der har placeret BCD Travel der.

BCD's bæredygtighedsarbejde blev også for nylig anerkendt af WINiT by GBTA, et netværk med det formål at skabe positive forandringer for kvinders karrieremobilitet i rejserelaterede brancher. WINiT anerkendte BCD for sit arbejde med et kvinderelateret CSR-projekt.

"Bæredygtighed og socialt ansvar er en fundamental del af vores vision og forretningsmodel, og derfor er det meget glædeligt, at vi for fjerde år i træk hædres af EcoVadis. Herudover har vi skarpt fokus på kvinders karrieremuligheder og fordelingen af kvinder og mænd på ledelsesniveau i BCD Travel, hvorfor anerkendelsen fra WINiT by GBTA også er meget vigtig for os", siger Thomas Friis Rasmussen, Director Program Management Nordic.

Kunderne honorerer det

Kunderne sætter stor pris på BCD Travels bæredygtighedsindsats.

"Det betyder meget for os at samarbejde med partnere, der også deler vores værdier og principper", siger Ralf Uwe Schmitt, Corporate Head of Sustainability i Getinge. "Det er en meget vigtig hædersbevisning og illustrerer, hvor engageret BCD Travel er, hvad gælder bæredygtighed og den fortsatte optimering af dette område". Den svenske medicinalvirksomhed, Getinge, forsyner hospitaler og life science-institutioner med produkter og løsninger, der sigter mod at forbedre de kliniske resultater og optimere arbejdsgange.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.