Idéer til at opleve Thailands jungle

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sponsoreret indhold

Har du altid drømt om at udforske den thailandske jungle? Så er du langt fra den eneste. Den frodige jungle i Thailand er et populært område at opleve, og har du endnu ikke oplevet junglen, bør du uden tvivl tilføje det til din bucket-liste. Uanset om du kombinerer jungleturen i Thailand med strandferie eller en aktiv byferie, vil du ikke fortryde at bruge din tid i junglen. Læs med her på siden, og få idéer til, hvordan du kan opleve junglen i Thailand. 

Bo i trætoppe eller junglerafts

Hvorfor ikke prøve at overnatte på helt unikke steder i junglen? Herved skifter du hotellets velkendte rammer ud med idylliske og anderledes rammer. Det får du rig mulighed for i Thailand. Mange steder tilbyder nemlig overnatninger i trætoppe og junglerafts – og vi kan ikke understrege nok, hvor unikke sådanne oplevelser er. Ønsker du at få den ultimative jungleoplevelse, bør du overnatte i junglerafts uden elektricitet. Her skal du i stedet klare dig med flagermuslamper, og dette skaber en ubeskrivelig stemning. 

For at få disse oplevelser kan du bl.a. overnatte på River Kwai Jungle Raft, Anurak Lodge, Our Jungle Camp og River Kwai Resotel. Oplev den frodige natur, rige dyreliv, bad og sejl på floderne, og tag på smukke vandreture. På River Kwai Jungle Raft kan du bo i bambushytter flydende på Kwai-floden uden elektricitet, mens du på Anurak Lodge er tæt på Khao Sok National Park. På Our Jungle Camp bor du ved floden mellem trætoppene, mens du på River Kwai Resotel bor i bungalows ved bredden af Kwai-floden. 

Khao Sok National Park og Chiang Mai

Ønsker du at opleve en fantastisk tur i junglen, vil Khao Sok National Park være et besøg værd. Nationalparken er ikke blandt de mest overbesøgte steder i Thailand, hvilket klart er en fordel. Kom helt tæt på de tilbageværende regnskovsrester med både aber og vandfald. Du kan med fordel tage på en morgensafari langs bredderne, hvor du får rig mulighed for at se aber. Du kan også sejle i kano på Sok River og opleve frøer, edderkopper og slanger. 

I den nordlige del af Thailand finder du Chiang Mai. Chiang Mai befinder sig i et tempereret klima, hvilket for mange er et stort plus. I Chiang Mai får du mulighed for at besøge forskellige stammer og høre store historier. Landskaberne er uovertræffelige med smukke floder – og masser af elefanter. Netop elefanttrekking er en populær aktivitet i området, og det er en oplevelse, du ikke må gå glip af. Brug gerne mindst tre dage på jungletrekking i Chiang Mai. 

Tarutao Nationale Marinepark i Ko Tarutao

Slutteligt kan du besøge øen Ko Tarutao, som er kendt for at være et lille stykke af paradis. Ko Tarutao ligger i midten af Tarutao National Marine Park, og derfor finder du skønne strækninger af mangrovetræer og hvidt sand. Derudover er du omgivet af en uspoleret jungle, hvor farverige næsehornsfugle og sommerfugle er at finde. Lej en mountainbike og cykl fra Ao Talo Phantee Malacca og gennem Tarutaos jungle. Denne rute er særdeles smuk og vil tage omkring 40 minutter hver vej.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.