Sådan får du masser af sjov og vandleg

Udgivet i Familieliv
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Der er mange, som går og håber på at vi får en sommer, som er lige så god, som den i 2018. For det var om muligt den bedste sommer i mands minde, hvis man er til sommer, masser af sol og muligheden for at komme til stranden.

 

Der er derfor mange, som har søde drømme om, at de endnu en gang skal tage deres oppustelige kajakker eller store badedyr med til stranden og nyde en dag i og ved vandet, mens solen lader batterierne op igen.

 

Leg ved vandet er for alle aldre

Det er for mange den ultimative sommerdag, den dag, hvor de tager af sted tidligt, og det eneste, som de medbringer ud over penge til mad og drikke er økologisk eller organisk solcreme og deres oppustelige kajakker, som de bruger hele dagen på at lege med. Eller måske er drømmen bare at ligge og flyde rundt på deres badedyr.

En dag på stranden bliver sjovere, hvis der er mulighed for at blande lidt leg ind i det, og så er det samtidig fantastisk motion samtidig med alt det sjove. Børn, der endnu ikke er så gode til at svømme, kan bruge et badedyr til at holde balancen med, mens de lidt større kan padle rundt langs med kysten i oppustelige kajakker. Det er nemlig det, der gør en sjov dag endnu bedre.

 

Oppusteligt er praktisk

Det er dog skønt lige meget hvad, og det er også let at tage noget, der er oppusteligt med til stranden, for de fleste af dem kommer med en praktisk taske, som de let kan pakkes ned i. Det er noget, som gør det let at komme til stranden, også selvom du skal af sted med offentlig transport eller tager cyklen. Det er ikke som i gamle dage, hvor det mindst krævede en bil for at transportere din kajak.

 

Badedyr har altid været oppustelige, og de kommer samtidig i alle størrelser og faconer. Det er sjove dyr i spraglede farver, der giver børn lyst til at lege med dem. Efter brug, så lukkes luften ud af dem igen, så de kan komme med frem og tilbage. Selvom børnene ikke altid er enige i, at de skal pakkes ned. Så måske kommer du til at puste dem op igen derhjemme.

 

Uanset om du er til oppustelige kajakker eller badedyr, er det en rigtig god idé at medbringe en pumpe. Det går noget hurtigere for dig at blive klar til det sjove, og alle, der har prøvet at puste bare en badebold op med munden, ved, at det er overraskende hårdt arbejde. Pumper kan dog fås til meget små penge rigtig mange steder, og som legetøjet, så hverken fylder eller vejer den alverden.

 

Der er desuden heller ikke nogen, der siger, du kun kan bruge sommerens legetøj ved stranden. Der er masser af muligheder for at lege i parker, ved de danske søer og åer eller at tage det hele med på rejsen sydpå, eller hvor I nu skal hen. Det er kun fantasien, der sætter grænser - og for nogle også lidt vejret.

 

Senest ændret Tirsdag, 06 august 2019 14:33

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.