Le Mont-Saint-Michel - En Slotsø i Frankrig du bør besøge

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Le Mont ved Saint Michel er en majestætisk ø, der har fanget utrolig mange hjerter, med både dens skønhed og funktionalitet, da dette område er basen for pendling til Normandiet, Frankrig. Øen er et af de mest besøgte turistmål i Frankrig. Den er omkring syv hektar i areal, og fastlandsdelen er omkring 393 hektar. Det samlede omgivende område af slottsøen er omkring 400 hektar. Hvis du er i Frankrig, skal du besøge dette sted. Solopgang og solnedgang set fra øen tager vejret fra dig, når vejrforholdene er gode. Man kan snildt bruge en hel dag på at udforske landemærker og så ellers nyde en god aftensmad med en mindst lige så fantastisk udsigt.

Og så er det ellers bare om at trække dig tilbage til dit hotelværelse og hvile dig, så du er klar til næste dags eventyr. Slap af, og nyd en Netflix-film, en live NBA-stream eller det nyeste Scandi Noir-tilbud fra Amazon Prime med det komplimentære Wi-Fi.

Den Informative Historie

Dette fantastiske sted blev fundet af irske eremitter for mange år siden. Det blev brugt i situationen og det syvende århundrede som en aromocisk højborg for den Gallo romerske kultur. Omkring det 5. til 8. århundrede tilhørte det Neustriens område. Øen blev omdannet til et fort i 1256. Det var et sted for munkene i den franske revolutionstid, og det blev et statsfængsel under Napoleon I. Det var et fængsel indtil slutningen af det 19. århundrede; i 1874 blev det dog udnævnt til et historisk monument og blev åbnet for offentligheden. 

Tidevandet

Tidevandene til monumentet er omkring 14 meter. Desuden har oversvømmelse skabt enge, der er velegnede til græsning af får. Salt englam er en af ??de unikke retter, som du kan finde i mange restauranter på grund af den fantastiske smag. Denne ret er også elsket af turister og er altid på høj efterspørgsel. Området er utroligt smukt. Du kan finde et par fantastiske billeder af det på Internettet, og de vil helt sikkert efterlade dig målløs. Landskabet er så fantastisk, at det var det første, der blev anerkendt af UNESCO og blev en UNESCO-kulturarv i år 1979. Desuden er det også et af de mest besøgte områder i Frankrig.

Den triste del er dog, at den har Europas højeste tidevandsvariationer til dags dato. Forskellen mellem lav- og højvande er nået omkring 15m. Øen er kun helt omgivet af havet hver anden måned. Der har imidlertid været bestræbelser på at bevare øens status siden 80'erne. Desuden er tidevandet omkring området ekstremt stærkt. Det er kendt for at være de mest kraftfulde tidevand i hele verden! Når du besøger stedet, skal du dog være forsigtig, da der er et par steder, der kan være farlige. Gå sikkert og gå ikke alene. Sørg for at gå med en lokal guide eller nogen, du kender. Der er også masser af kviksand, der er ret hurtigt. Stol på mig; det vil chokere dig!

Vil du Besøge?

Landskabet herovre er fantastisk, hvis du ser det ovenfra. Du kan se alle bjergene og alt andet kombineret, der er en sand velsignelse for øjet! Du vil se gamle stenvægge, små gader og mange andre ting, der viser, hvor gammel, men alligevel smukt et sted det er.

Uanset hvad vandstanden er, er det en af de seværdigheder, du bare skal besøge i Frankrig. Du kan parkere din bil på parkeringsområdet, som ligger 2,4 km væk fra øen. Her kan du tage busser til øen og besøge dens skønhed.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.