Familieliv

SKOLESTART: De fleste af os husker fra egen skoletid, at det var svært at finde en egnet plads at parkere. Sådan er det ikke længere. I dag er det faktisk kun en ud af tre, der cykler i skole, og hvert femte barn bliver kørt i bil.

HISTORIE: I dagene 23. og 24. august bliver der masser af mjød, musik og heste på Nationalmuseet i København, hvor man vil levendegøre vikingetiden. Nøjagtig som sidste år vil gaderne omkring museet blive lavet om til en markedsplads med over 200 vikinger.

TANKELØST: I de næste tre uger har blandt andre Københavns Vestegns Politi fokus på de nye trafikanters sikkerhed lige ved skolerne. Den ekstra opmærksomhed har allerede kostet en mor seks tusinde kroner i bøde.

TRAFIK: I morgen og i de kommende uger begynder skolerne igen efter sommerferien. Derfor laver politiet en skolestartskampagne fra mandag den 11. august til og med fredag den 29. august 2014

SUNDHED: Omkring 1300 skoleelever får i det næste skoleår glæde af Arla Fondens nye MADlejr. Lejren er indrettet af IKEA, og det er første gang de to indgår et sådant samarbejde.

SOMMERFERIE: Legoland i Billund er fulgt med tiden og har fået nye rutsjebaner med engelske navne, levende pingviner og så er parken blevet betydeligt større end i de gode, gamle dage. Men Legoland er alligevel forblevet landet, hvor hele familien kan have det sjovt – uanset alder.

LOMMETYV: Når de unge tager på blå mandag efter konfirmationen, så gnider lommetyvene sig i hænderne.

SVØMNING: En ny svømmedille kan være på vej til Danmark - nemlig den lille hajfinne til børn.

SJOV LEG: For nylig fik strandlegetøjet fra Quut en reddot-designpris, men det er heller ikke helt almindeligt plastiklegetøj.

AKTIV: FamilieCamp - en aktiv ferie med sjov, sport og sundhed for både børn og voksne.