Bolig

Uanset om du er en helt fantastisk kæreste, er der sikkert plads til forbedring - sådan forholder det sig nemlig for de fleste af os. Derfor skader det ikke med en lille håndfuld tips, der kan tage parforholdet til helt nye, flyvende højder.

 

Hvis du er så heldig at have fundet en skøn partner, er det en fordel også at være i stand til at kreere et skønt parforhold. Der er mange veje dertil og mange måder at gøre det på, og her får du 3 tips til, hvordan du kan starte. Læs med og tag dit kærlighedsliv til et nyt niveau!

1. Forholdet til dig selv har betydning

Det kan være værd at være opmærksom på, at man godt kan glemme forholdet til sig selv, når man har et forhold til en anden. Ja, nogle gange kan man måske endda tro, at man gør den anden en tjeneste ved at tilsidesætte sig selv og éns egne behov. Det kan ikke desto mindre være en faldgrube, der ikke fører noget godt med sig i parforholdet.

Forholdet til dig selv har nemlig stor betydning for forholdet til din partner. Jo bedre du er til at lytte til dig selv, være tålmodig med dig selv, acceptere dig selv og elske dig selv, jo bedre vil du være til at gøre det samme for din partner. Derfor er det langt fra selvisk at tænke lidt på dig selv.

2. Tag ansvar for dine egne tanker og følelser

Det gode parforhold består af to personer, der hver især er i stand til at blive på deres egen banehalvdel og tage ansvar for sine egne tanker og følelser. Det skaber nemlig grundlaget for den bedste kommunikation og mindst mulige konflikter.

Det kan være fristende at pege fingre og smide beskyldninger efter den anden, når man har sårede følelser. Ikke desto mindre er det en god idé at kigge indad og undersøge, hvordan man selv har fortolket situationen på en måde, der føles sårende. På den måde får man meget mere ejerskab over situationen, og det bliver nemmere at løse konflikten.

3. Vær gavmild - ikke mindst i soveværelset

Gavmildhed er en virkelig god ingrediens i parforholdet. Det gælder selvfølgelig ikke mindst i soveværelset, hvor du med fordel kan være gavmild med dén nydelse, du giver din partner. Øv dig i at finde nydelse i din partners nydelse, så du på én gang er giver og modtager, hvad end det drejer sig om at slikke fisse eller fortælle en fræk fantasi. Det kan få det til at slå gnister på lagnerne, som I aldrig har oplevet det før!

Dating kan være en sjov og opslugende fritidsinteresse, som man hurtigt kan få noget tid til at gå med. Men faktisk kan det også være en fritidsinteresse, som udvikler dig personligt og forsyner dig med en række skills.

 

Mangler du en fritidsinteresse, og er du samtidig på udkig efter kærlighed, sensualitet eller sjove oplevelser? Så er det måske datingens fagre verden, du skal kaste dig ud i! Det har aldrig været nemmere at komme i kontakt med potentielle dates, end det er i dag, og der findes også en platform til ethvert behov.

Derfor er det altså et oplagt tidspunkt at begynde at dyrke datingen på. Det kan både være spændende og eventyrligt, men det kan faktisk også virke selvudviklende på en række punkter. Læs med her og bliv klogere på, hvordan dating kan være en sjov og berigende fritidsinteresse.

Det er selvudviklende

Dating er (som regel) sjovt, men det er ikke kun sjovt - det kan også være selvudviklende. Du vil nemlig ofte støde på visse udfordringer, som kalder på, at du udvikler dig som menneske. Det kan handle om at kommunikere mere effektivt, at kunne håndtere en afvisning, at blive helt skarp på hvad du egentlig er på udkig efter, og så videre. Listen kunne blive ved og ved. Hvis du er frisk på et par selvudviklende udfordringer, er dating derfor en helt oplagt fritidsinteresse for dig.

Det giver sociale skills

Hvis du dater en del, kan du næsten ikke undgå at finpudse dine sociale skills. Succesfulde første møder kræver eksempelvis, at du kan give et godt førstehåndsindtryk. Det kræver også noget af dig at kunne holde en samtale kørende, lytte opmærksomt og få den anden til at le.

Derfor er der altså mange gavnlige sociale skills at komme efter i en dating-sammenhæng. De kan også bruges udenfor datingen, eksempelvis i forbindelse med jobsamtalen eller i dine andre relationer. Så det er jo bare win-win-win.

Du kan møde kærligheden

Én af de helt store bonusser ved at have dating som fritidsinteresse er naturligvis, at du kan møde kærligheden. Faktisk kan du møde alt lige fra den store for-evigt-kærlighed til den enkelte sjove oplevelse. I dag findes der en platform til det hele, så det handler bare om at vælge dén, der passer bedst til dit behov. Så bliver det nemt at møde ligesindede.

Nogle dater også for bare at få stillet et fysisk behov. Det er der rig mulighed for, og der findes en lang række sider og apps til formålet. Derudover findes der selvfølgelig også andre tilbud såsom trans escort og lignende services.

Skal I på jeres første tur til Skagen, men ved I ikke helt, hvad I skal finde på? I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de mange aktiviteter, som Skagen har at byde på. Hvis I leder efter inspiration til jeres tur, kan I læse med her!

Stranden og havet

Skagen er næsten omgivet af strand og hav, og du og din familie har derfor rig mulighed for at tilbringe en masse tid ved vandet. I kan både udforske østkysten og vestkysten - og I kan tage en tur til grenen! Her kan I gå fra parkeringspladsen, eller I kan tage “sandormen”, som er en lille bus, der kører folk helt ud på spidsen af grenen.

Stranden breder sig ud i kilometervis! Selvom I ikke besøger Skagen i sommermånederne, kan I stadig tage lange gåture, bygge sandslotte, udforske klitterne og måske deltage i vinterbaderfestivalen - hvis I er klar på det kolde gys.

Museer og restauranter

I Skagen bugner byen også med museer og restauranter. Vidste du eksempelvis, at Anna Ancher og Michael Ancher er fra Skagen? Til tider bliver malerparret også refereret til som Skagensmalerne. Disse to er blevet ekstremt kendte for deres smukke kunst - og man kan se deres hus udstillet i Skagen.

Den lille by byder også på en masse hyggelige gastronomiske oplevelser. De små gule huse og det lille centrum skaber hurtigt hyggen! I kan både udforske traditionel mad - men også køkkener fra andre kulturer. Steder som hyggelige restaurant skagen, også kaldet Restaurant Holger, har 4 stjernede oplevelser på menuen til dig og din familie.

Naturen

Naturen rundt omkring Skagen er noget helt andet end den, du ser andre steder i Danmark. Nordjylland adskiller sig på den måde meget fra resten af landet - jo længere nordpå du kommer, jo større er forandringerne i naturen. Markerne forvandler sig eksempelvis til hede, når man kører på Skagensvejen. Klitter og sand bliver pludselig også synligt.

I kan eksempelvis tage en tur ud til Rubjerg Knude Fyr. Foruden naturen i området, kan I også se ud over vandet. Der er den smukkeste udsigt og specielt er det smukt, hvis vinden kan holde en pause og solen står højt på himlen! I kan også køre lidt sydpå igen og tage en gåtur på Råbjerg Mile. Dette er en kæmpe sanddyne, som ligger midt inde i Nordjylland. For et øjeblik føles det som om, at du befinder dig i ørkenen.

Står du og skal vælge nye spisebordsstole - og er du samtidig en stor fan af klassisk dansk design? Så kan det være svært at vælge dine nye spisebordsstole; mulighederne er nemlig så mange! Derfor har vi fundet frem til 3 af de absolut bedste klassikere i denne artikel, så du nemt kan finde inspiration.

Y-stolen

Y-stolen er en klassiker! Dette er måske et af de mest kendte designs af Hans J. Wegner. Stolen blev første gang designet og produceret allerede tilbage i 1940’erne. Dog ses denne stol stadig i mange danske hjem - og i udenlandske hjem.

Hvad er årsagen til, at vi alle elsker denne smukke stol? En af svarene på dette er muligvis, at den passer godt ind i utroligt mange hjem. Det betyder også, at uanset hvilken stil man har, kan y-stolen nemt passe ind. Stolens design er altså appellerende for de fleste.

Stolen har et stilrent look, som er skabt i lyst træ. Stolen har et flettet sæde, som giver den ultimative komfort, når man sidder omkring spisebordet med sin familie og sine venner. Der er ingen tvivl om, at livet er for kort til ukomfortable stole!

Elbow chair

Hvis du kan lide denne enkle stil, som en y stol bogstavelig talt bringer til bordet, men ønsker en endnu mere enkel stol, skal du overveje købet af elbow chairs. Dette design har samme bløde og stilrene look som y-stolen, dog med endnu mindre detaljer.

Stolen er også en af Hans J. Wegners klassikere - og denne passer også ind i rigtig mange forskellige hjem. Hvis du er til den minimalistiske stil, den romantiske stil - eller hvis du er til retro, kan denne stol bruges!

Til forskel fra y-stolens flotte flettede sæde, har elbow chair et lædersæde. Dette giver også elbow chair et mere simpelt look end y-stolen. Især over de senere år har elbow chairs enkle design inspireret interiørmoden i Danmark!

CH23

Hvis du både kan lide y-stolen og elbow chair, men ikke helt kan bestemme dig for, hvilken du skal vælge, er svaret måske: CH23. Denne stol kan nemlig anses for at være en blanding mellem y-stolen og elbow chair.

CH23 har et lige så simpelt look som elbow chair - dog med et flettet sæde. Denne stols design er også blevet populær over de senere år, og har ligesom elbow chair haft indflydelse på interiørmoden.

Vi håber, at artiklen hjalp dig til at få en smule inspiration, så du er klar, når du skal i gang med at finde nye spisebordsstole!

Smart legegulv med en sjov måtte

Torsdag, 02 marts 2023 00:00

Sponsoreret indlæg

Familie er et af de ting, som altid er i høj fokus derhjemme. Tryghed og god hygge er noget af det, som specielt danskere holder meget af. Man har en weekend fri fra arbejde og derved har man også mere tid til at være sammen med familien.

Børn har brug for den rette opmærksomhed og rette omgivelser at lege rundt i. En legemåtte kunne være en god ting at have i hjemmet.

Vendbare måtter der gør leg for børnene mere praktisk og smartere

I dag kan man finde smarte legemåtter i forskellige udvalg af designs. Børn er altid aktive når det kommer til leg og læring, hvormed de skal have rimelig god plads før barnet kan få de bedste omgivelser.

En legemåtte er et fritids-relateret værktøj, hvor børn specielt og ligeledes voksne kan få den bedste tid sammen med diverse skøre ideer samt masser af læring i fritiden.

Fritiden er en ting, som vi nogle gange godt kan tage for givet og med en legemåtte , giver man sit barn god plads og så kan de lege med stil.

Børn skal lære at være kreative og fantasifulde i hverdagen, hvoraf vendbare måtter er både praktisk brugt til børnenes lege og sjove øjeblikke samt er nemme at rengøre. Nem vedligeholdelse og smart i design, hvormed børnene for alvor kan nyde deres tid med forældrene derhjemme i stuen.

Et kæmpe udvalg af smarte måtter til dit barn og de legefulde stunder

Legemåtter findes i forskellige designs og er en smart måde på at skabe kvalitetstid sammen med dit barn. Inspireret af den nordiske kultur, hvormed det kan defineres som et legegulv for hele familien.

Familietid er en vigtig del af hverdagen taget i betragtning af alle de travle ting der skal ordnes, så kan et legegulv for hele familien sætte gang i fritidsaktiviteterne derhjemme uden, at det kun bliver skærmtid og kedsomhed.

I det rum der skal leges, så kan der også være plads til mere stilfuld design og dermed skabe mere elegance derhjemme i legemiljøet med en legemåtte. Her kan du skabe det tætte bånd med familien og specielt dit barn.

Genbrug møbler

Lørdag, 21 juni 2014 07:33

BÆREDYGTIG: Hvis vi skal undgå at overforbruge af verdens ressourcer, så må vi til at se på alle aspekter af vores liv og tænke genbrug bedre ind. Det gælder for eksempel også for møbler. I gamle dage så man på bolig og møbler som brugsgenstande - i dag nærmere som forbrugsgenstande. Efterhånden er der dog ved at ske en ændring, og man kan selv begynde i de små.

Enkel mikroovn

Lørdag, 24 maj 2014 07:13

LET MAD: Står man og overvejer en ny mikrobølgeovn, så er Sharps nye model værd at kigge nærmere på.

3D-køkken med MMS

Lørdag, 21 september 2013 22:00

NYE TIDER: Går man med tanker om nyt køkken, kan man nu tage et billede med sin smartphone og næste arbejdsdag modtage et komplet indretningsforslag med 3D tegning af sit nye køkken.

Specialdesignede møbler

Lørdag, 17 august 2013 22:00


UNIK: Jesper Holm, som er stifter og ejer af Jesper Holm Copenhagen A/S, designer og skaber specialdesignede møbler, og er ikke i tvivl om, at tiden er moden til at satse på de specialdesignede produkter.

Nye plakatperler til boligen

Tirsdag, 13 august 2013 15:17

PÅ PLAKATEN: Sommerens nyhed fra plakatverdenen er, at Dansk Plakatkunst har fundet 12 smukke og gamle motiver, som nu relanceres.