Panna Cotta efter middagen

Udgivet i Mad
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Den dejlige Panna Cotta kan uden besvær laves kalorielet. Den dejlige Panna Cotta kan uden besvær laves kalorielet. Foto: Hermesetas.

GOD MAD: Efter en dejlig middag er der ikke noget så lækket som Panna Cottta.

Panna Cotta er frisk og lækker, og desserten vil helt sikkert gøre din partner eller middagsgæst glad.

Hvis man selv laver sin Panna Cotta, kan man endda styre, hvor mange kalorier, der er i desserten. Skift eventuelt sukkert ud med et sødemiddel som Hermesetas Stevia.

Din hjemmelavede Panna Cotta vil helt sikkert være prikken over i'et - Buon' appetito!

Ingredienser i din Panna Cotta

Til to personer:

• 60 ml mælk
• 100 ml fløde
• Nogle dråber vanilje essens
• 2 tsk. Hermesetas Stevia Drys-Let – eller
• 20 dråber Hermesetas Stevia Flydende
• 15 ml marsala eller sherry
• 75 g mascarpone ost
• ½ tsk. gelatine granulat
• mynte

Tilberedning af Panna Cotta

Begynd med at hælde mælk, fløde og vanilje essens i panden og få det til at koge.

Det skal simre i fem til otte minutter med let omrøring. Herefter fjernes panden fra varmen og der tilsætte Stevia Sweet. Rør Mascarponen ud i den varme flødeblanding.

Hæld så sherry eller marsala i en lille skål og drys gelatinen hen over. Det skal lige sætte sig i fem minutter, hvorefter den varme fløde skal i. Gelatinen skal være helt opløst.

Fordel nu flødeblandingen i et par forme eller glas, og lad det stå til nedkøling i tre timer til de er faste. De kan holde sig tre til fire dage i køleskabet.

Panna Cotta serveres med en top af frisk frugt og mynte med en smule Stevia eller et bæger frugt-couli.

I en portion:

kJ 1.536
kcal 367
Protein g 4,9
Kulhydrat/g 3,5 g
Fedt/g 36 g

Senest ændret Mandag, 09 marts 2015 12:52

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.