RØDVINSREJSE: Global Tours lancerer Pinot ´N´ Ahr Vinrejser, der er et rejsekoncept med individuel frihed, og så skulle der være sikkerhed for helt ekstraordinære røde vinoplevelser.

PÅSKE-LÆKKERIER: Påsken nærmer sig, og det er kun de færreste, der ikke synes, påskeæg og påskeslik er vigtigt. Og faktisk behøver man ikke købe alle sine påskelækkerier. Man kan snildt lave noget af det selv og nyde oplevelsen af at være kreativ og glemme alt omkring sig. Her følger opskrifter og tips til, hvordan du kan dekorere, fortrylle og sætte smag på dine helt personlige marcipanæg.

GASTRONOMI I SVERIGE: 2018 er et stort stjerneår for Sverige. Nabolandet modtog nemlig hele 32 stjerner i den nye Michelin Nordic Guide 2018. Danmark måtte nøjes med 31, hvilket putter Sverige i førertrøjen.

ER DER I VIRKELIGHEDEN EN BAGER GEMT I DIG?
Nu er det snart fastelavn, og selvom man måske ikke lige hopper i et vildt kostume, kan man jo godt sætte tænderne i en lækker fastelavnsbolle eller som her; en fastelavns-muffin. Her får du opskriften til selv at bage dem.

I SKOVENS DYBE, STILLE RO: To danskere bag et kendt og populært restaurantkoncept fra København har besluttet at rykke ud i de svenske skove, nærmere bestemt til Halland. "Stedsans in the Woods" har derfor lanceret gourmet-restaurant i broderlandets smukke natur. Danskerne Mette Helbæk og Flemming Hansen står bag.

BÆREDYGTIGHED: En fjerdedel af danskernes samlede CO2-udledning stammer fra vores kost. Det er derfor afgørende, at man nøje overvejer, hvad man lægger i indkøbskurven.

KYNDIGE COCKTAILS: Bartender Jeppe Nothlev fra Helium Bar i København kan kalde sig Danmarks bedste bartender. Han vandt søndag titlen ved den prestigefyldte konkurrence Bartenders' Choice Award. Her giver cocktail-mesteren opskriften på tre lækre cocktails til nytår, som virkelig vil få festen frem.

ØKOLOGISK JUL: Økologi behøver ikke kun at være den mælk, vi hælder i kaffen. Det kan snildt være meget andet, selv den klassiske danske jul. Økologisk Landsforening har udarbejdet en guide, der viser vej til en økologisk højtid.

ROM: Nordjyske Skotlander, der producerer rom, vil nu forsøge at bruge en gammel tysk bunker fra 2. verdenskrig som rom-lager.

EN KULINARISK STORBY: I København finder du nogle af verdens bedste restauranter og spisesteder. København er et madparadis, der byder på alt fra klassisk kokkekunst som eksempelvis spaghetti med kødsovs eller røde bøffer til gastronomi i verdensklasse.