Sharm el Sheikh er god ferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Sharm el Sheik ved Rødehavet er et fantastisk sted at dykke og nyde solen. Sharm el Sheik ved Rødehavet er et fantastisk sted at dykke og nyde solen. Foto: Amisol Travel DK.

FERIEGLÆDER: Kun cirka fem timers flyvning fra Danmark ligger ferieparadiset Sharm el Sheikh. Ferieresortet er kendt for sol året rundt og fantastiske muligheder for dykning.

Derfor er turisterne da også i tusindvis ved at vende tilbage til det egyptiske ferieresort ved Rødehavet.

- Vi er derfor glade for, at vi nu også kan åbne en direkte flyrute fra Billund til Sharm el Sheikh fra 26. juni. Der vil være afgang hver fredag året rundt. Fra København har vi allerede afgang hver lørdag, fortæller Lis Vogelius, der er daglig leder af rejsebureauet Amisol Travel DK.

Turister vælger Rødehavet

Det skønne ferieparadis på den yderste spids af Sinaihalvøen har ellers i de seneste år siden det arabiske forår mærket en kraftig nedgang i antallet af turister, selvom der har været fredeligt og roligt i Sharm el Sheik i hele perioden.

- Vi har tidligere mærket at mange af vores skandinaviske gæster har været nervøse for at rejse, selv om det Danske Udenrigsministerium ikke har noget rejseforbehold for Sharm el Sheikh, forklarer Lis Vogelius.

Men nu har de fleste efterhånden fundet ud af, at der ved Rødehavet er roligt, og det har fået efterspørgslen på rejser til at stige.

- Vi oplever at gæsterne orienterer sig i højre grad geografisk og indhenter informationer om de lokaleforhold, og er derfor blevet mere trygge og skelner mellem områderne. Det betyder nyttig opdateret viden, som jo generelt er vigtig at have - ligegyldigt hvor man færdes rundt i verden, siger Lis Vogelius.

snorkling-sharm-el-sheik-pigerVidunderlige Sharm el Sheik

Sharm el Sheik er da også et af de skønneste feriesteder. Her er et tørt ørkenklima, hvor de høje temperaturer føles anderledes behageligt i forhold til fugtig varme.

Vandtemperaturen når sjældent under 22 grader, og det giver gode betingelser for koralrevene ud for kysten.

Derfor er Sharm el Sheik også et kendt og højt skattet dykkerparadis, der tiltrækker turister fra hele verden.

Senest ændret Mandag, 18 maj 2015 11:45

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.