Ferie i Caribien med sol og varme

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
St. Lucia i Caribien er helt fantastisk. Det er en af de skønneste pletter på jorden. St. Lucia i Caribien er helt fantastisk. Det er en af de skønneste pletter på jorden. Foto: Bravo Tours/Caribbeantourism.com.

KORTERE FLYVETID: Hvide sandstrande, dybblåt hav, sol, skyggefulde palmer og masser af dyreliv både til lands og til vands - sådan kender vi Caribien.

I sidste uge var omkring 15 destinationer, organisationer, hoteller, turoperatører samt Caribbean Tourism Organisation på en rundtur til de tre nordiske hovedsteder Oslo, Stockholm og København for at markedsføre de smukke øer.

Varm caribisk ferie

Øerne, der har et varmt og behageligt klima, byder på mange historiske seværdigheder, som dateres tilbage til opdagelsestiden for flere hundrede år siden.

Mange af de caribiske øer er stadig en del af The Commonwealth, hvilket betyder, at den engelske Dronning Elisabeth er overhoved, men at øerne i øvrigt har selvstyre.

Flyv fra Danmark til paradis

I dag er det muligt at komme fra Danmark til flere af øerne betydelige nemmere end tidligere.

Til vinter vil eksempelvis Norwegian (Bravo Tours) flyve direkte fra København til De Vestindiske Øer, ligesom det islandske selskab Premera Air også flyver fra København til en af øerne.

Herudover kan man komme af sted på ferie til Caribien via London (British Airways) Manchester (Thomas Cook Airlines) Amsterdam (KLM) og Paris (Air France).

Caribien hører set med Europæiske øjne til i den højere prisklasse, men så får du også en uforglemmelig oplevelse.

Caribien og Florida

Internt øerne imellem er der indenrigs flyvning, således at man kan komme til omkring 30 forskellige destinationer i Caribien.

Endvidere er der med udgangspunkt i Florida og fra Puerto Rico på St. Juan otte og 15 dages krydstoger rundt til de smukke øer med landgang på mange af dem.

st-lucia-sol-ferie-paradisSt. Lucia

En af de skønneste øer er St. Lucia. Her er der tropisk regnskov midt på øen, mindre bjerge, vidunderlige badestrande og en masse aktiviteter.

Samtidig er der gode muligheder for at studere fugle i et stort fuglereservat og se de skønne havpattedyr som delfiner og farverige fisk i koralhavet omkring øen.

Øen er på størrelse med Bornholm, og der er direkte fly med British Airways dagligt fra London.

Se mere på www.caribbeantourism.com og www.bravotours.dk.

Senest ændret Lørdag, 06 juni 2015 05:59

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.