Formel 1 i Singapore

Udgivet i Ferie og rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det smukke Raffles Hotel i Singapore er opført i kolonistil. Det smukke Raffles Hotel i Singapore er opført i kolonistil. Foto: Aage Krogsdam.

SINGAPORE: Hvis du er helt vild med motorsport, så har du mulighed for at opleve Formelt 1 løbet i Singapore i weekenden 18. til 20. september i år.

formel1-singaporeMed Singapore Airlines, der er sponsor for løbet, kan du flyve direkte flere gange om ugen til storbyen. Selve løbet afvikles langs byens hovedstrøg og langs Marina Bay i de natmørke gader, hvilket sidste år var en kæmpe oplevelse for de, der overværede løbet. Selvom løbet køres i mørket, vil 1500 projektører oplyse gaderne.

Ganske vist er vores egen Formel 1 kører Kevin Magnussen ikke med, men det ventes, at mange danske Formel 1 fans vil følge Hamilton, Vettel og andre af favoritterne ved det store løb i Singapore.

raffles-hotel-singaporeSingapore Sling

Samtidig med at du er i byen, bør du også studere andre sider af denne fantastiske by, med parker, shopping i verdensklasse, besøg i den botaniske have og zoo samt eventuelt tage på en badeferie i omegnen af bystaten.

Du kan også begive dig ned i den gamle by, som den britiske handels- og opdagelsesrejsende Stamford Raffles oprettede som en britisk handelsstation i februar 1819.

Du kan også besøge det femstjernede hotel Raffles Hotel og blandt andet smage den verdensberømte drink Singapore Sling i den lige så berømte Long Bar.

singapore-springvandSingapore lille - men stor

Byens areal er på størrelse med Fyn, men her bor lige så mange mennesker som i Danmark. Billetsalget til det store Formel 1 løb er i gang i hele Skandinavien, siger Tim Lee direktør for Singapore Airlines i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Staten Singapore har i øvrigt 50-års fødselsdag i år. Singapore Airlines anbefaler, at man flyver ud omkring den 15. september og hjem igen natten mellem den 21. og 22. september 2015.

Flere information på www.singaporeair.com.

Senest ændret Onsdag, 17 juni 2015 17:55

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.