Krydstogt til De arabiske Emirater og Oman

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Burj Khalifa i Dubai er et smukt syn om dagen, men næsten endnu mere om natten. Burj Khalifa i Dubai er et smukt syn om dagen, men næsten endnu mere om natten. Foto: VisitDubai.com.

DUBAI: Hvis du vil opleve 1001 nats eventyr får du mulighed for at udleve drømmen på et krydstogt på den arabiske halvø til vinter.

Du flyver med verdens største passagerfly Airbus 380 direkte fra København til Dubai, og efter to nætter i den imponerende by med verdens højeste bygning, går du ombord på kæmpeskibet MSC Musica.

Det er rejsebureauet Best Travel, der i vintermånederne december, januar, februar og marts har denne oplevelse med som en nyhed i deres vinterprogram.

msc-musica-krydstogtskibKrydstogtskibet MSC Muscia

Sejlturen er med det kæmpemæssige italienske krydstogtsskib MSC Musica og varer syv dage. Turen går til de forskellige emirater og Oman. Der er helpension inkluderet om bord samt gratis underholdning.

Ligesom du ombord finder en udsøgt service og underholdning i topklasse kombineret med en kulinarisk oplevelse.

Inden krydstogtet begynder er der to overnatninger på det 4-stjernede Hotel Towers Rotana i Dubai. På denne tid af året skinner solen hele døgnet hver dag, hvor skibet sejler om natten og lægger til kaj i en spændende ny by hver morgen.

Dejlige Abu Dhabi

Første stop efter afsejlingen fra Dubai er Abu Dhabi, som er hovedstaden i de syv forenede emirater.

I hovedstaden kan du blandt andet opleve moskeen Sheikh Zayed, som med sine 1.000 søjler og 800 kupler er en af de største i verden. Men der er også andet at se i storbyen, og er du til shopping finder du et kæmpemæssigt shoppingcenter.

Fra Abu Dhabi sejles der videre mod Khor al Fakkan i emiratet Sharjah. Herfra videre til Muscat, der er hovedstaden i sultandømmet Oman. Her finder man et sprudlende multietnisk folkeliv og et blomstrende handelsliv.

Retur til Dubai

Khasab ligger på spidsen af Musandam-halvøen lige ved indgangen til den Persiske Bugt. Efter syv dage er MSC Musica tilbage i Dubai, og du får en hel dag til yderligere udforskning af Dubai og omegn.

I din kahyt finder du et udflugtsprogram for hver enkelt by, der anløbes på krydstoget, således at du i ro og mag kan sidde i din kahyt og finde ud af, hvilke udflugter du gerne vil med på. Alle udflugter bestilles og betales om bord.

Yderligere informationer på www.besttravel.dk.

Senest ændret Tirsdag, 23 juni 2015 19:51

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.