Millioner sikrer danskerne ferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Sirios Village er Bravo Tours absolut mest populære hotel. Sirios Village er Bravo Tours absolut mest populære hotel. Foto: Bravo Tours.

FEM ÅRS FERIE: Da Bravo Tours kontraktchef satte sin underskrift på en ny kontrakt med virksomhedens absolut mest populære hotel på Kreta var med sved på panden. Kontrakten sikrer feriegæster adgang i den næste fem år og løber om i 91 millioner.

- Jeg har lavet mange kontrakter, men aldrig en på næsten 100 millioner kroner fortæller Michael Sørensen.

Kontrakten er da også den suverænt største i Bravo Tours næsten 17 år lange historie.

Chanias skønne hotel

Den anden underskrift på kontrakten tilhører Sirios Village, der ligger tæt på hovedbyen Chania på Kreta. Hotellet er det mest populære i hele Bravo Tours – feriegæsterne er vilde med stedet.

- Derfor er jeg også rigtig glad for, at det er lykkedes os at sikre, at vi har lige præcis dette hotel på programmet de næste mange år, siger en meget tilfreds direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj.

Han mener, at Bravo Tours har fat i noget helt unikt:

- Sirios Village kan noget helt specielt, som ganske få hoteller formår. Det er både populært for børnefamilier i sommerferien, men også for voksne uden børn i for eksempel foråret og efteråret. Det er et super sted for alle, siger Peder Hornshøj.

Ferie med atmosfære

Stedet har da også en ganske speciel atmosfære og en ualmindelig god beliggenhed tæt ved stranden. Der er mange faciliteter, og så kan man på Sirios Village vælge mellem såvel lejligheder som hotelværelser.

- Generelt sætter Sirios Village en utrolig høj standard. Det gælder både maden i All Inclusive-buffeten og servicen på hotellet. Det er med til at vores gæster bare må tilbage år efter år, siger Peder Hornshøj.

Ferie for fremtiden

Bravo Tours har store planer for hotellet, der løb med kontrakten til 91 millioner kroner.

- Sirios Village skal være en af vores "egne". Vi vil rigtigt gerne være med til at udvikle stedet, siger Peder Hornshøj.

Gæsterne har allerede kvitteret med mange bookinger - interessen for hoteller holder ved.

- Vi har netop åbnet op for salget af sommerrejser i 2016, hvor Sirios Village selvfølgelig er i blandt. Og allerede nu, slår den alle rekorder. Vi har rigtig mange, der har besøgt stedet tidligere, der bare må sikre sig en ferie til det skønne hotel igen, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.