Kroatien sikrer den gode ferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Kroatien er et smukt og sikkert sted at holde sin ferie. Kroatien er et smukt og sikkert sted at holde sin ferie. Foto: Spies.

FRED OG RO: Som feriegæst vil man først og fremmest holde ferie, hvor der er sikkert. Derfor er mange rejsearrangører på jagt efter nye rejsemål, med trygge og gode forhold for gæsterne.

Eksempelvis har Spies har Spies - siden terrorangrebet i Tunesien - været på jagt efter steder med gode badestrande rolige politiske forhold.

Ferie i Kroation

Tunesien er således ude af billedet, og Spies sender ikke feriegæster til det nordafrikanske land i 2016. I stedet er Kroation kommet med i programmet som Spies' sommernyhed.

kroatien-hav-oe-ferie-rejserKroatien har yderligere den fordel, at der kun er to timer og femten minutters flyvning fra København. Det vil sige omkring en halv timere kortere afstand en til Mallorca.

- Omdrejningspunktet for sommerrejserne bliver Kroatiens næststørste by Split med ca. 200.000 indbyggere samt den nærliggende ø Brac med den charmerende by Supetar.

Kun fem minutters gang fra den lille havneby rykker de populære maskotter Lollo og Bernie ind på Family Garden Waterman Supetrus – et resort med 610 nyrenoverede lejligheder, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Family Garden Waterman Supetrus har gode sportsfaciliteter, spa, to private badestrande, ni swimmingpools samt muligheden for All Inclusive.

Kroatiens Bornholm

Den smukke ø Brac er kun lidt mindre end Bornholm og Kroatiens tredjestørste ø.

Trods dens beskedne størrelse rummer den meget af det, som man kan ønske sig på: strande med krystalklart vand, vingårde, små, smukke byer og en frodig natur.

Billig ferie i Kroatien

Byen Split ligger omkring 40 minutters sejlads fra Brac. Split er kulisseby for nogle scener i tv-serien Game of Thrones. Det er her, Daenarys Targaryen og hendes drager holder til.

– Når et land bliver medlem af EU, stiger prisniveauet ofte. Kroatien blev medlem i 2013, men man får fortsat meget for den lokale Kuna, som stort set svarer til en dansk krone, siger Torben Andersen.

Man kan næsten sige, at det kroatiske prisniveau er på det halve af, hvad det er i Italien - på den anden side af Adriaterhavet. 18 Kunea er for eksempel, hvad en halv liter fadøl koster langet over baren. Det er noget af det billigste i Europa.

Senest ændret Onsdag, 14 oktober 2015 22:03

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.