Aktiv ferie øger sexlysten

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
God motion giver en god sexlyst, hvorefter man naturligvis også bedre kan nyde feriemaden. God motion giver en god sexlyst, hvorefter man naturligvis også bedre kan nyde feriemaden. Foto: Spies.

KAMPAGNE: Tag på aktiv ferie og giv din mor et barnebarn. Med den nye kampagne "Do it for Mom" går Spies ind i kampen mod den lave fødselsrate i Danmark.

Spies tilbyder nu kommende bedsteforældre en mulighed for at lave et forældrekøb til en aktiv ferie, der gerne skulle sætte gang i romantikken hos de unge og øge chancerne for at få et barnebarn ni måneder efter feriens afslutning.

Kampagnen markeres med en film, som præsenterer fordelene ved en aktiv ferie for par, hvor motion får pulsen til at stiger i mere end en forstand.

mallorca-kaerester-par-sex-ferie-rejserSpies og reklamer

Spies har tidligere haft stor succes med kampagner og for at få fødselstallet til at stige i Danmark. I 2014 vandt de VM i reklame i Cannes og modtog bronzeløven for reklamekampagnen Do it for Denmark.

I en pressemeddelelse siger Jan Vendelbo, administrerende direktør i Spies:

- Sidste år lancerede vi kampagnen Do it for Denmark for at få fødselstallet i vejret. På trods af en lille stigning er vi langt fra i mål herhjemme. Nu allierer vi os derfor med de mødre, som gerne vil være bedstemødre.

Knap hver tredje unge i den fødedygtige alder mellem 26 og 32 år, som er i et parforhold eller er gift, har i en SPIES undersøgelse givet udtryk for at deres forældre har ytret et ønske om børnebørn.

- Hvis de unge i den fødedygtige alder ikke vil sætte befolkningstallet i vejret for fædrelandets skyld, vil de måske gøre det for deres forældres, siger Jan Vendelbo.

Motion giver større sexlyst

Ifølge Birgit Dagmar Johansen, klinisk sexolog, så stiger pulsen i mere end en forstand.

- Motion med din partner fremmer sexlysten, fordi hjernen udskiller endorfiner. Man sveder, får hjertebanken og åndenød. Det er symptomer, vi kender fra forelskelse og ophidselse. Tiltrækningskraften bliver altså stærkere hos de par, som er aktive sammen, og derudover øger motion blodtilførslen til kønsorganerne. Det er alt sammen noget, der fremmer seksualdriften og dermed chancerne for at undfange.

Sex og motion

I februar 2015 gennemført Epinion en befolkningsundersøgelse for Spies om motions-, ferie- og sexvaner.

I den nye undersøgelse blev der indsamlet i alt 2.068 spørgeskemaer fra danskere og 88 procent mellem 18 og 45 år i et parforhold eller gift svarede, at de dyrkede motion.

Undersøgelsen viser også, at motion er afstressende og hvert tredje par siger , at de får mere lyst til sex. 64 procent af dem som har svaret i undersøgelsen mener også, at de føler sig mere attraktive efter at have dyrket motion, og hvert tredje par siger, at de får mere lyst til sex.

Over halvdelen af de interviewede tror på, at motion øger fertiliteten.

Blandt de fysiske aktiviter, som danskerne mener giver mere sexlyst, er Boksetræning, Crossfit og Yoga/pilates øverst på listen.

På spørgsmålet om, at føle sig mere eller en smule mere attraktiv efter at have dyrket motion, var top tre aktiviteterne: Dans, Crossfit og boksetræning samt træning i et træningscenter. Kampagnen kan følges på de sociale medier under #doitformom. Den sexede Spies-film.

Se mere på www.do-it-for-mom.dk og www.spies.dk.

Senest ændret Tirsdag, 20 oktober 2015 19:43

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.