Campingsæsonen er slet ikke slut endnu

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Danmark er et dejlig campingland. Danmark er et dejlig campingland.

EFTERÅR: Sommersæsonen er ved at på hæld – og for nogle campister slutter sæsonen. Men flere og flere campister har heldigvis fået øjnene op for, at Danmark er et dejligt land også i efteråret og vintermåneder.

Landets skiftende sæsoner byder på pragtfulde naturoplevelser, og på samme tid kan hyggelige familieweekender gøres til en fornuftig pris.

- Det er dejligt at stadigt flere og flere bruger deres vogn om efteråret og hele året rundt. Når man har investeret i en campingvogn, er det ærgerligt at sætte den i hi hele efteråret og vinteren, når vi ved, at både september og oktober kan være endog særdeles gode campingmåneder, siger formanden for Camping Branchen, Lisbeth Rasmussen.

Hun peger på, at campingpladserne konstant investerer i nye faciliteter, der kan benyttes, når solen står lavere på himlen. Det gælder for eksempel super flotte wellnessområder, indendørs svømmelande, aktivi-tetsrum og eksklusive sanitære faciliteter, så mange campingpladser tilbyder det samme som et fire stjernet hotel.

- Og hvis man vil have optimalt udbytte ud af sin campingvogn hele efteråret kan man vælge at sætte sin vogn på en fast plads. Dette er typisk noget billigere end en forårsplads, så hvorfor ikke benytte lejligheden og finde sig en god campingplads, som familien kan besøge i weekenderne. Der er ingen tvivl om, at især ungerne vil nyde fælles oplevelser i naturskønne omgivelser sammen med far og mor, fortsætter Lisbeth Rasmussen, der som formand for forhandlerbranchen imødeser en travl periode for sine medlemmer.

 

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 06:55

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.