Danske øer

Udgivet i Bøger
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Økuller er en glimrende guide til de danske øer. Økuller er en glimrende guide til de danske øer. Foto: Turbine Forlaget.

ØHOP: Noget af de mest karakteristiske ved Danmark er vores mange, dejlig øer. "Økuller - 11 dejlige danske øer" er fuld af gode historier fra udvalgte øer, som viser øernes mennesker, natur og fortæller de unikke historier.

Øerne er nemlig Danmarks perler, og de oplever i disse år en stigende interesse som rejsemål. Bogen er derfor også en guide til øernes gode spisesteder og attraktioner.

- Som rejsejournalist har jeg set mange af verdens afkroge og mere eller mindre eksotiske øer. Men det slog mig pludselig en dag, at jeg trods besøg i alt fra Havana til Osaka ikke engang har oplevet Mandø, som ellers ligger ganske tæt på min hjemstavn, siger fortæller Lars Guldager Dyhr, som sammen med sin kone Stine står bag bogen.

Bogen viser ikke et glansbillede af øerne, men er et virkelighedsnært indblik i de mange oplevelser, der venter, hvis man vælger at lave "øhop" i Danmark.

I bogen medvirker desuden personligheder som Mogens Lykketoft, Jes Dorph-Petersen, Anne Hjernøe, Johnny Madsen og Peter Lund Madsen.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 14:49

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.